Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nové šokujúce zistenia o smrti Maradonu: Zabilo ho toto?

BUENOS AIRES - Na verejnosť sa dostali informácie z výsledkov lekárskej komisie. Nové šokujúce zistenia o smrti Maradonu!
Zdroj: 37468
Zdieľajte:

V Argentíne boli zverejnené neoficiálne výsledky lekárskej komisie vyšetrujúcej smrť legendárneho argentínskeho futbalistu Diega Maradonu, informuje Toda Pasion.

Lekári potvrdili, že príčinou Maradonovej smrti boli už existujúce srdcové choroby, tvrdí tento zdroj.

Nové prekvapujúce zistenia o smrti Maradonu

Diego zomrel 25. novembra medzi 04:00 a 06:00, keď spal. Ukázalo sa, že záchranári, ktorí prišli do domu bývalého futbalistu, sa ho pokúšali oživovať 45 minút, hoci jeho telo už bolo chladné.

Smrť Maradonu bola vyhlásená o 13:15. Zaujímavé je, že jedna zo sestier uviedla, že Diego sa zobudil a ráno vstal.

Správa uvádza, že v dôsledku užívania drog Maradona trpel dilatovanou kardiomyopatiou s poškodením systolickej funkcie ľavej komory srdca. Jeho lekári však zjavne o chorobe bývalého futbalistu nevedeli.

Prečítajte si aj

Manchester United sa zaujíma o útočníka Slavie Praha

Diego Maradona navyše trpel srdcovými a obličkovými zlyhaniami a tiež cirhózou pečene, ktorá spôsobuje zadržiavanie sodíka a vody v tele.

Nedostatok stravy prispel k zvýšenej hladine sodíka, čo by mohlo spôsobiť dekompenzáciu a pľúcny edém, ktorý viedol k smrti Maradonu.

Argentínska justícia rozšírila zoznam vyšetrovaných osôb a do prípadu pribudli ďalší traja ľudia - psychológ Carlos Diaz, ktorý Diega liečil niekoľko mesiacov pred jeho smrťou a dvojica záchranárov - Dahiana Gisela Madrid a Ricardo Almiron. Obvinení sú z nedbanlivosti.

Podobné obvinenie predtým dostala aj psychiatrička Agustina Kosachov. Doktor Leopoldo Luque, ktorý bol ošetrujúcim lekárom Maradonu, je obvinený z falšovania podpisov legendárneho Argentínčana na niektorých dôležitých dokumentoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Toda Pasion

Diskusia

Podobné články