Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Koeman po konflikte Minguezu okamžite stiahol, odmietol mu podať ruku!

BARCELONA - Situácia, ktorú vídame skôr v obrátenom garde. Koeman po konflikte stiahol Minguezu, odmietol mu podať ruku
Zdroj: 39276
Zdieľajte:

Vo štvrtok sa v rámci 31. kola španielskej La Ligy uskutočnil zápas medzi FC Barcelona a Getafe. Katalánsky klub zvíťazil na Nou Campe 5:2.

Zápas zatienila jedna neobvyklá epizóda, ktorá sa odohrala v 74. minúte.

Koeman po vystriedaní odmietol podať hráčovi ruku

Po tom, čo sa zapojil do útoku 21-ročný obranca Barcelony Oscar Mingueza, mal futbalista konflikt s hlavným trénerom Ronaldom Koemanom.

Holandský kouč sa okamžite rozhodol hráča vystriedať - na ihrisku sa objavil francúzsky obranca Samuel Umtiti.

Okamžite po tom, čo Mingueza opustil ihrisko, mladého hráča podporili jeho spoluhráči. Avšak po natiahnutí ruky smerom k trénerovi Koemanovi dostal veľmi nepríjemnú odpoveď. Tréner mu odmietol podať ruku, iba hráčovi niečo odsekol a ani na neho nepozrel.

„Mingueza prežíva neobvyklú sezónu s hlavným tímom. Napriek tomu, že prišiel z rezervy, veľmi dobre sa osvedčil, hrá ako primárny defenzívny hráč. Koemanovo škaredé gesto, ktorým sa, bohužiaľ, rozhodol hráča takto potrestať,“- uviedol na twitteri novinár TyC Sports Mikel Blasquez.

Dvadsaťjedenročný obranca Mingueza v tejto sezóne nastúpil na 22 zápasov za Barcelonu v španielskej lige. Strelil dva góly a pripísal si jednu asistenciu.

Prečítajte si aj

Napätie na tréningoch, hráči sa báli aj usmiať: Štyri hodiny kritiky Mourinha voči hráčom po jeho vyhodení!

Koeman reagoval na incident s Minguezom

Koeman po vyhranom zápase a po opadnutí emócií oľutoval svoje gesto voči Minguezovi.

Moje stanovisko k nemu bolo trochu prehnané. Samozrejme, že má skvelú sezónu. Myslím si, že mladí ľudia sa musia naučiť iba jednu vec: ak hráte za Barçu, musíte byť vždy koncentrovaní.

Zdalo sa mi, že s tým sú problémy v obrannej línii. K striedaniu nedošlo kvôli mojim emóciám, konfliktom alebo niečomu inému, ale preto, aby som mal príležitosť nechať Frenkie de Jonga na pravej strane a aby Umtiti získal zaslúžený hrací čas.

Po zápase som sa rozprával s Minguezom, nie sú s ním problémy. Ak je tu hráč, ktorý má skvelú sezónu, tak je to on,“ cituje Marca Koemana.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Mikel Blasquez, Marca

Diskusia

Podobné články