Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Napätie na tréningoch, hráči sa báli aj usmiať: Štyri hodiny kritiky Mourinha voči hráčom po jeho vyhodení!

LONDÝN - Šokujúce skutočnosti sa dostávajú na povrch. Neuveríte, čo Mourinho spravil hráčom Tottenhamu po tom, ako sa dozvedel, že v klube končí
Zdroj: 39225
Zdieľajte:

Bývalý hlavný tréner Tottenhamu José Mourinho zostal podľa britského The Telegraph štyri hodiny po vyhodení v základni Tottenhamu, aby si mohol sťažovať na niektorých hráčov tímu.

Podľa uvedeného zdroja dorazil Mourinho v pondelok ráno na základňu klubu za účelom uskutočnenia tréningu. Vedenie klubu ale oznámilo jeho odvolanie a ponúklo mu okamžité opustenie sídla klubu alebo vyzdvihnutie jeho vecí v kancelárii.

Po tom, čo si Portugalčan zbalil svoje veci, hovoril s hráčmi viac ako štyri hodiny. Mourinho kritizoval hráčov na základni londýnskeho klubu pred zvyškom tímu.

Prečítajte si aj

Perez potvrdil, že jeden z kľúčových hráčov Realu Madrid predĺžil zmluvu

Vzťah kontroverzného trénera s niektorými hráčmi sa zhoršil po vyradení Spurs z Európskej ligy. Tottenham šokujúco vypadol s Dinamom Záhreb. Atmosféra na tréningoch bola napätá a hráči sa „báli usmievať“.

Nedávno Mourinhove trénerské metódy kritizoval bývalý hviezdny zverenec z Manchester United Paul Pogba, ktorý hovoril o tom, že Portugalčan "ide proti vlastným hráčom".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Telegraph

Diskusia

Podobné články