Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Strelil nádherný gól a v Česku ho vychvaľujú: Jeden z top ofenzívnych hráčov ligy! Smelo môže pomýšľať na EURO

JABLONEC - Slovenský reprezentant sa zaskvel nádherným gólom a z Česka znejú slová chvály: Jeden z najlepších ofenzívnych hráčov ligy, smelo môže pomýšľať na EURO!
Zdroj: 36412
Zdieľajte:

Ivan Schranz nádherným gólom zariadil pre Jablonec remízu 1:1 na ihrisku Plzne. Bol to už jeho 10. presný zásah v sezóne. Je na delenej piatej pozícii v tabuľke kanonierov českej ligy. Vedúci Kuchta zo Slavie Praha má len o dva góly na konte viac.

Jablonec sa dokonca dostal na druhú pozíciu v tabuľke, ktorá zaručuje miestenku do kvalifikácie Ligy majstrov. Pred treťou Spartou Praha má náskok dvoch bodov, no zverenci Pavla Vrbu odohrali o dva zápasy menej.

V Česku po nádhernom góle ospevujú slovenského reprezentanta

V predošlom kole to bol práve Ivan Schranz, kto v 87. minúte strelil jediný gól stretnutia a rozhodol o výhre Jablonca v kľúčovom súboji so Spartou Praha.

„Patrí medzi najzaujímavejších ofenzívnych hráčov v českej lige a môže smelo pomýšľať na nomináciu do národného tímu Slovenska na blížiace sa EURO," píše pochvalne Jakub Konečný z iSport.cz na adresu Schranza.

Prečítajte si aj

Stane sa Pogba najlepšie plateným hráčom histórie United alebo odíde? Jeho požiadavky dokáže splniť jediný klub

„Rodák z Bratislavy je nadpriemerne rýchly a pracovitý, naviac vie aj strieľať," dodáva.

Svojho času si Ivana Schranza vybrala Sparta Praha, s ktorou paradoxne teraz Jablonec bojuje o miestenku v Lige majstrov. No obe strany sa rýchlo dohodli na ukončení spolupráce bez toho, aby odohral za pražský tím v lige čo i len minútu.

„Na Letnej mali v jeho prípade pred šiestimi rokmi dobré oko. Len to možno chcelo viac trpezlivosti," uzatvára iSport.cz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iSport.cz

Diskusia

Podobné články