Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stane sa Pogba najlepšie plateným hráčom histórie United alebo odíde? Jeho požiadavky dokáže splniť jediný klub

MANCHESTER - Pogba na odchode z Manchesteru United? Jeho finančné požiadavky odhalené, splniť ich dokáže len jediný klub
Zdroj: 39236
Zdieľajte:

Hviezdny francúzsky stredopoliar Paul Pogba povedal vedeniu Manchesteru United, že v klube zostane, len ak dostane plat 500 tisíc libier týždenne. Informuje o tom Daily Star.

Stane sa Pogba najlepšie plateným hráčom United alebo odíde?

Aktuálna zmluva 28-ročného stredopoliara končí v lete 2022. Rozhodnutie teda musí padnúť tento rok, pretože United nechcú majstra sveta z roku 2018 stratiť zadarmo.

Rokovania o predĺžení zmluvy ale nebudú vôbec jednoduché. Hráčov agent Mino Raiola mal vedeniu United uviesť, že spomínaná suma je kľúčovou pre zotrvanie Francúza na Old Trafforde.

Prečítajte si aj

VIDEO Messi zaspomínal na svoje najslávnejšie časy: Parádnou akciou vyrazil dych

United ale nie sú jediným klubom, ktorým Raiola odovzdal túto informáciu. Pogbove platové požiadavky boli predostreté aj predstaviteľom Realu Madrid, PSG a Juventusu - klubom, ktoré sú už nejaký čas spájané so záujmom o stredopoliara.

Pogba je v poslednom čase v skvelej forme, ale ťažko predpokladať, že budú United ochotní kývnuť na jeho požiadavku, ktorej splnenie by z neho spravilo najlepšie plateného hráča klubovej histórie.

Daily Star uvádza, že PSG je jediným klubom, ktorý je schopný splniť obrovské platové požiadavky Francúza. No je pravdepodobné, že Pogba odíde z United o rok v lete zadarmo, pretože kombinácia vysokej transferovej čiastky s vysokým platom by bola pre francúzsky klub náročná na splnenie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Star

Diskusia

Podobné články