Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čo sa deje s kapitánom Arsenalu? Konečne prehovoril a pridal foto z nemocnice: Vážna choroba!

LONDÝN - V apríli nastúpil len dvakrát, ani raz neodohral kompletný zápas. Čo sa deje s kapitánom Arsenalu? Prehovoril z nemocnice: Trápi ho vážna choroba!
Zdroj: 36559
Zdieľajte:

Kapitán Arsenalu Pierre-Emerick Aubameyang v apríli nastúpil len dvakrát, ani raz neodohral celý zápas.

Čo sa s ním deje? Pýtajú sa mnohí.

Aubameyang chytil v Afrike maláriu

Konečne prehovoril. Hviezdny útočník sa ozval priamo z nemocnice, na sociálnej sieti instagram zverejnil príspevok, v ktorom vysvetľuje dôvod svojej absencie.

„Ahojte ľudia, ďakujem za všetky správy a telefonáty. Nanešťastie som sa nakazil maláriou, keď som si plnil reprezentačné povinnosti v Gabone pred pár týždňami."

„Tento týždeň som strávil niekoľko dní v nemocnici a každým dňom sa cítim oveľa lepšie. Vďaka výborným lekárom, ktorí zachytili a liečili vírus tak rýchlo."

„Necítil som sa vo svojej koži posledných pár týždňov, ale vrátim sa silnejší už čoskoro! Budem sledovať teraz mojich chlapcov, dôležitý zápas pre nás," písal krátko pred odvetným štvrťfinále Európskej ligy.

Prečítajte si aj

8 nedotknuteľných: Real Madrid určil, o predaji ktorých hráčov nechce ani počuť

Výkon spoluhráčov ho rozhodne musel potešiť. Arsenal na pôde Slavie Praha vyhral jednoznačne 4:0 a postúpil medzi najlepších štyroch.

V semifinále čaká na Gunners španielsky Villarreal. Prvý zápas je na programe už o dva týždne. Zatiaľ je otázne, či Arsenalu už pomôže aj kapitán Aubameyang.

Malária je jedna z najzávažnejších infekčných chorôb. Ročne na ňu ochorie približne 300 – 500 miliónov ľudí, pričom až 1 – 3 milióny z nich chorobe podľahne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram auba

Diskusia

Podobné články