Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel: Chýbajú mi El Clásicá z čias Mourinha, keď sa išlo na hranu noža

BRATISLAVA - Martinovi Škrtelovi chýba El Clásico z čias Mourinha, keď sa išlo až na hranu noža
Zdroj: 39173
Zdieľajte:

Nedávne El Clásico prinieslo nielen výhru Realu Madrid, ale aj kontroverzie. Ronald Koeman a hráči Barcelony sa hnevali najmä za neodpískaný zákrok na Martina Braithwaitea v pokutovom území.

Sociálne siete a športové médiá obleteli aj zábery z toho, ako Luka Modrič provokačne po zápase pri podávaní rúk Gerardovi Piquému povedal "no čo, čakáš na to, aby si sa išiel sťažovať?"

Škrtelovi chýbajú El Clásicá z čias Mourinha, keď sa išlo až na hranu

El Clásico si nenechal ujsť ani bývalý slovenský reprezentačný kapitán Martin Škrtel. Kvalita stretnutia aj výsledok sa mu páčili. No predsa len mu niečo v porovnaní so starými časmi chýba.

Prečítajte si aj

Dvaja hlavní uchádzači o Cristiana Ronalda: Toto bude rozhodujúce

„Čo mi však chýba, je predsa len viac zdravej agresivity, zápalu, vzrušenia v týchto súbojoch. Neľútostný boj o každý milimeter trávnika. Chýbajú mi El Clásico zo sezóny, keď Real koučoval Mourinho. Keď na jednej strane nastupovali Ronaldo, Ramos či Pepe a na druhej strane boli pod vedením Pepa Guardiolu hráči ako Alves, Pique alebo Puyol," písal Škrtel vo svojom pravidelnom stĺpčeku pre Denník Šport.

„V týchto zápasoch sa vždy išlo na hranu noža. Výnimkou nebol dvojciferný počet žltých kariet, vylúčenia, strkanice. Jednoducho, obrovské emócie. Pretože to k takýmto derby, počas ktorých boli diváci vždy ako na ihlách, jednoznačne patrí," dodal stopér, ktorého hra je charakteristická tvrdosťou, dôrazom a agresivitou.
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články