Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dvaja hlavní uchádzači o Cristiana Ronalda: Toto bude rozhodujúce

TURÍN - Španielsky AS odhalil dvoch hlavných uchádzačov o Cristiana Ronalda. Toto rozhodne
Zdroj: 39189
Zdieľajte:

Odchod Cristiana Ronalda z Juventusu Turín toto leto je stále v hre.

PSG hlavným uchádzačom o Ronalda, spomína sa zaujímavá výmena

Španielsky AS tvrdí, že hlavnými uchádzačmi o podpísanie zmluvy s 36-ročným Portugalčanom sú Real Madrid a PSG.

Vedenie Juventusu sa nechystá iniciovať odchod Ronalda, ktorý má platnú zmluvu v Turíne do leta 2022. Rozhodnutie o svojom prestupe môže urobiť len sám Cristiano Ronaldo.

Podľa uvedeného zdroja bude rozhodujúce, či "Stará dáma" bude hrať v budúcej sezóne Ligu majstrov alebo nie.

Prečítajte si aj

Agent tejto hviezdy pristihnutý na letisku v Barcelone: Schyľuje sa hviezdny prestup?

Do jeho rozhodnutia prehovorí aj skutočnosť, že daňové sadzby v Taliansku sú nižšie ako vo väčšine ostatných európskych krajín. Takže v prípade odchodu z Juventusu môže Ronaldo utrpieť veľké finančné straty.

AS prišiel s informáciou, že Juventus zvažuje výmenu Ronalda do PSG za dvojicu Moise Kean a Mauro Icardi. Kean je bývalým hráčom Juventusu. O Icardiho majú v Turíne dlhodobý záujem a chceli ho získať už vlani v lete.

Real Madrid je menej pravdepodobnou destináciou pre Ronalda. Prezident Florentino Peréz sa pozerá skôr iným smerom. Sústredí sa na dokončenie nového štadióna a na angažovanie Erlinga Haalanda či Kyliana Mbappého, ktorým bude patriť budúcnosť.

Navyše Ronaldo vyhral titul v anglickej, španielskej a talianskej lige. Preto je možné, že by preferoval francúzsku Ligue 1 pred návratom do La Ligy.

V aktuálnej sezóne talianskej ligy strelil Ronaldo v 27 zápasoch 25 gólov a je najlepším strelcom súťaže.

Juventus prekvapujúco stroskotal v osemfinále Ligy majstrov s Portom. V záverečnej fáze talianskej ligy bude bojovať o miestenku v najprestížnejšej súťaži. Má len trojbodový náskok pred piatym Neapolom. Do konca zostáva odohrať osem kôl.

Informáciám o potenciálnom odchode Ronalda z Juventusu toto leto nahrávajú aj jeho nedávne gestá - odhodený dres a úder päsťou v šatni po výhre s Janovom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS.com

Diskusia

Podobné články