Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Juventus potrebuje do konca júna 100 miliónov EUR: Títo hráči sú na predaj!

TURÍN - Juventus potrebuje do konca júna 100 miliónov EUR, títo hráči sú na predaj!
Zdroj: 39171
Zdieľajte:

Juventus potrebuje získať 100 miliónov eur do konca júna a má niekoľko hráčov na predaj. Informuje o tom Corriere dello Sport.

Ktorí hráči v Juventuse sú na predaj?

"Stará dáma" ohlásila stratu za prvých šesť mesiacov sezóny 2020-21 vo výške 113,7 milióna eur.

Corriere dello Sport analyzuje finančnú situáciu v Juventuse a označuje niekoľkých hráčov, ktorí sa objavia na trhu.

Mattia De Sciglio podľa tohto zdroja prestúpi do Lyonu na trvalý transfer.

Douglas Costa sa vráti do Turína po ročnom hosťovaní v Bayerne. Brazílske Gremio má záujem o jeho služby, no nie je schopné splniť ekonomické požiadavky Juventusu.

Prečítajte si aj

Vyskúša Cristiano Ronaldo ďalšiu ligu? Má nahradiť svojho nástupcu na futbalovom tróne

Paulo Dybala bude jednou z najhorúcejších komodít na letnom trhu. Argentínčan stále s vedením klubu nedosiahol dohodu a jeho kontrakt vyprší v lete 2022. Ak ho nechce Juventus o rok stratiť zadarmo, bude musieť konať.

V Juventuse sú si vedomí, že pandémia koronavírusu zasiahla financie každého klubu v Európe. Preto by mohli Dybalu použiť v rámci výmeny za jednu zo svojich vysnívaných posíl.

Podľa Corriere dello Sport je Mauro Icardi v hľadáčiku Bianconeri, no v hre o neho sú aj Chelsea, Barcelona či Tottenham.

Merih Demiral, Alex Sandro, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Federico Bernardeschi a Weston McKennie sú všetci na predaj. McKennie si zavaril usporiadaním párty počas prísnych pandemických opatrení.

Alex Sandro môže byť ponúknutý Chelsea v rámci výmeny s Emersonom Palmierim. Matthijs de Ligt a Dejan Kulusevski pritiahli záujem niektorých top klubov, ako napríklad Manchester United, no Juventus o ich predaji neuvažuje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Corriere dello Sport

Diskusia

Podobné články