Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Športový riaditeľ PSG Leonardo prehovoril o situácii s Neymarom a Mbappém

PARÍŽ - Objavili sa správy, že PSG by mohol stratiť Neymara či Mbappého toto leto. Športový riaditeľ klubu Leonardo reaguje
Zdroj: 39152
Zdieľajte:

V priebehu posledných dní sa objavili správy o tom, že PSG by mohol v lete stratiť niektorú, či dokonca obe svoje najväčšie hviezdy. Brazílčan Neymar podľa viacerých zahraničných zdrojov pozastavil rokovania o predĺžení kontraktu.

Francúz Kylian Mbappé zas mal vedeniu PSG dať jasne najavo, že nemá záujem o predĺženie zmluvy a rád by toto leto prestúpil do Realu Madrid.

Leonardo je ohľadom budúcnosti Neymara a Mbappého v PSG optimistický

Športový riaditeľ klubu Leonardo sa na situáciu ohľadom svojich dvoch klenotov pozerá optimisticky.

Prečítajte si aj

Maďarská herečka pre dospelých: Poskytla som eskort trom hráčom Man Utd! A jeden mi vzal peniaze na pizzu

„Myslím, že pokiaľ ide o ich zmluvy, môžeme byť šťastní... čoskoro sa dostaneme ku konkrétnejšej situácii s kontraktmi Mbappého a Neymara," uviedol pre Sky Italy.

„Leonardo je ohľadom zmluvy s Neymarom optimistický, pretože brazílska hviezda si to do dnešného dňa nerozmyslela," píše uznávaný taliansky expert na prestupy Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter.

„Pred mesiacom Neymar dosiahol ústnu dohodu s PSG o predĺžení zmluvy do roku 2026. Riešia sa posledné detaily. PSG teraz čaká na Neymarov podpis," dodáva.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Fabrizio Romano, Sky Italy

Diskusia

Podobné články