Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sergio Ramos odhaľuje pozadie prestupu do Realu Madrid: Fanúšikovia boli oklamaní!

MADRID - Sergio Ramos odhalil pozadie svojho presunu zo Sevilly do Realu Madrid. Fanúšikovia boli oklamaní!
Zdroj: 36642
Zdieľajte:

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos v dokumente o ňom, ktorý natočil Amazon, odhalil pozadie svojho prestupu zo Sevilly do Realu Madrid. Transfer sa uskutočnil v roku 2005 a prestupová čiastka bola 27 miliónov eur.

Sergio Ramos o prestupe do Realu: Fanúšikovia boli oklamaní

„Najväčšou chybou bolo nič nevysvetľovať. Nechal som ostatných, aby rozprávali príbeh za mňa."

„Môj prestup do Realu je výsledkom dohody medzi klubmi. Prezidentmi boli Florentino Perez a Jose Maria del Nido. Neexistovala žiadna kompenzácia, o ktorej všetci hovoria," odhaľoval španielsky obranca.

Prečítajte si aj

Zlatan Ibrahimovič rozhodol o svojej budúcnosti: Dohoda je na svete!

„Vzhľadom na spôsob poskytovania informácií so mnou fanúšikovia nezaobchádzajú rovnako, ako predtým. Boli podvedení a pre mňa to bola bolestivá chvíľa."

„Nikdy nezabudnem na bolesť, ktorou si prešli moji blízki. Teraz nemôžu ani prísť na sevillský štadión. Preto som bol taký nahnevaný. Bola to reakcia na všetko, čím si prešla moja rodina."

„Rozhodol by som sa ešte tisíckrát prestúpiť do Realu Madrid, ale už nikdy by som nedovolil, aby to bolo prezentované tak, ako to bolo vtedy," cituje Sergia Ramosa španielsky AS.

V Reale Madrid sa Ramos vypracoval na jedného z najlepších stredných obrancov sveta. Po sezóne mu na štadióne Santiaga Bernabeua vyprší kontrakt a nad jeho budúcnosťou visí veľký otáznik.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články