Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Koho by vybral do Realu kapitán Sergio Ramos: Haaland alebo Mbappé? A privítal by v Madride Messiho?

MADRID - Obaja sú spájaní s možným presunom do Realu Madrid. Koho z nich by vybral kapitán Sergio Ramos - Haaland alebo Mbappé?
Zdroj: 35787
Zdieľajte:

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos poskytol zaujímavý rozhovor pre Ibaia Llanosa na Twitchi.

Haaland alebo Mbappé?

Hovoril napríklad na tému, koho by vybral do Realu z dvojice superhviezd Erling Haaland - Kylian Mbappé. Obaja sú s možným príchodom do Madridu intenzívne spájaní.

„Rád by som, keby prišli obidvaja, ale ak príde jeden z nich, bolo by jednoduchšie podpísať Haalanda," uvažuje Ramos pragmaticky.

„S Mbappém sú ekonomické podmienky zložitejšie. Haaland by nebol zlý, jeho hlad po góloch, jeho veľkosť, jeho rýchlosť... Bolo by jednoduchšie dosiahnuť dohodu s Haalandom."

Odchod Cristiana Ronalda

Sergio Ramos hovoril aj o odchode Cristiana Ronalda, ktorý v roku 2018 prestúpil do Juventusu. Real Madrid odvtedy ani zďaleka nie je tak nebezpečným tímom a nedarí sa ani Ronaldovi, ktorý v troch sezónach ani raz nehral so "Starou dámou" semifinále Ligy majstrov.

„Jeho odchodom stratil Cris aj Madrid. Nenechal by som ho odísť, pretože je jedným z najlepších na svete a priblížil nás k zisku veľkých trofejí," hovoril Ramos na adresu bývalého hviezdneho spoluhráča.

„Toto sú vzťahy, ktoré musia byť na celý život, musí to byť tímová fúzia. Je rozdielovým hráčom, ktorý nám pomáhal vyhrávať."

Prečítajte si aj

Analýza zápasu Manchester United - AC Miláno: Sporný moment zostal hádankou

Messi v Reale?

Lionelovi Messimu končí po sezóne zmluva a stane sa voľným hráčom. Nad jeho budúcnosťou visí veľký otáznik. Zostane v Barcelone alebo odíde? Privítal by ho Ramos na štadióne Santiaga Bernabeua?

„Rád by som privítal Messiho v Reale Madrid. Na prvých pár týždňov by som ho privítal aj v mojom dome."

„Trápili sme sa s Leom v jeho najlepších rokoch, takže skutočnosť, že mu nebudeme musieť čeliť, by bola dobrá."

„Pomohol by nám vyhrávať a dosiahnuť viac úspechov. Bolo by hlúpe tvrdiť niečo iné."

Kontrakt v lete končí aj samotnému Ramosovi. Môže sa stať voľným hráčom. Vie si predstaviť, že by prestúpil do konkurenčnej Barcelony?

„V žiadnom prípade," vyhlásil rezolútne španielsky obranca.

„Mám špeciálnu náklonnosť k Joanovi Laportovi, pretože ho mám rád. Ale sú veci v živote, ktoré si nemožno kúpiť. Rovnako ako by ste v Madride neuvideli Xaviho alebo Piquého," dodal Ramos.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ibai Llanos/Twitch

Diskusia

Podobné články