Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovenský reprezentant dostal pravý hák priamo počas hry, zaliala ho krv

PRAHA - Pravý hák priamo počas zápasu dostal slovenský reprezentant, zaliala ho krv
Zdroj: 36412
Zdieľajte:

Reprezentačný útočník Ivan Schranz nebude na stretnutie na pôde Bohemiansu spomínať v najlepšom. Dohrával ho totiž s krvavým šrámom na tvári.

Schranz dostal pravý hák, dohrával s krvavým zranením

Po hodine hry sa dostal do súboja s domácim Kostlom. Ten uštedril slovenskému útočníkovi pravý hák, po ktorom Schranz skončil ležiac na trávniku s viditeľným krvavým zranením. Domáci vyviazol prekvapujúco bez trestu.

„Bol tam súboj o loptu, jemu asi nešťastne v rámci toho súboja uletela ruka a trafil ma do tváre. Je to vec, ktorá je na rozhodcovi, to musí on vyriešiť na ihrisku," komentoval Ivan Schranz inkriminovaný moment pre oficiálny klubový web fkjablonec.cz.

Prečítajte si aj

VIDEO Bitka o nemecký trón začala 4 minúty neskôr. Dôvod? Neuer plátal dieru v bránke uterákom!

Aj keď slovenský reprezentant nevyzeral po zásahu od Kostla práve najlepšie, napokon v stretnutí pokračoval a priznal, že zranenie ho vo výkone nelimitovalo.

„Nie, to nie. Pán doktor mi tam dal nejakú vazelínu, aby to nekrvácalo, inak to bolo v pohode."

Ivan Schranz sa musel vysporiadať s nabitým programom, pretože v utorok odohral v drese národného tímu náročný domáci súboj proti Rusku (2:1). Nastúpil v základnej zostave na hrote, až v 92. minúte prenechal miesto Dávidovi Strelcovi.

„Samozrejme, únava je trochu cítiť, tých presunov bolo v poslednej dobe dosť. V utorok celý zápas, teraz som tiež hral. Mal som dva dni oddych, bol som do zápasu pripravený. Je toho dosť, ale sme profesionáli," zhodnotil nabitý program slovenský útočník.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TV iSport, fkjablonec.cz

Diskusia

Podobné články