Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nielen Haaland či Mbappé. Vo vzduchu visí ďalší letný hviezdny MEGA prestup jednej z najväčších svetových hviezd!

LIVERPOOL - Stratí Liverpool v lete jednu z najväčších hviezd?
Zdroj: 38443
Zdieľajte:

FC Liverpool možno v lete opustí Mohamed Salah. Informuje o tom James Olley z ESPN s odvolaním sa na svoje zdroje.

Opustí Salah v lete Liverpool?

Na Anfielde vzrastá pocit, že Salah chce čeliť novej výzve inde a sprostredkovatelia, ktorí predtým úzko spolupracovali s klubom, vyjadrili presvedčenie, že prestup je možný.

Situáciu ovplyvní aj to, ako dopadne sezóna pre The Reds. Klub je v Premier League až siedmy a stráca päť bodov na Ligu majstrov. V prípade, že sa Liverpool nekvalifikuje do budúcej sezóny milionárskej súťaže, stúpne šanca na Salahov odchod.

Prečítajte si aj

Klopp nechápe: Patrí k najlepším na svete, nerozumiem, prečo ho nepovolali

Spomínaný zdroj tvrdí, že na Anfielde sú v tejto situácii uvoľnení, keďže Egypťanovi zostávajú ešte dva roky platnej zmluvy a nedošlo k zásadnému poklesu jeho formy. Salah je spoločne s Harry Kaneom so 17 gólmi najlepším strelcom Premier League.

Liverpool má stále šancu vybojovať si miestenku v budúcej sezóne Ligy majstrov. V anglickej lige má päťbodové manko, no zápas k dobru na štvrtú Chelsea. Stále je v hre v samotnej Lige majstrov, kde má teoretickú šancu vybojovať titul a zaistiť si tak miestenku aj v nasledujúcom ročníku. Vo štvrťfinále čelia zverenci Jurgena Kloppa Realu Madrid.

V prípade, že sa Liverpool nekvalifikuje do Ligy majstrov, zaznamená obrovské finančné straty, ktoré len zosilnia straty súvisiace s negatívnym efektom pandémie. Klub by tak mohol doplniť pokladnicu napríklad aj predajom Salaha, ktorý by určite nebol nadšený z toho, že si v nasledujúcej sezóne nezahrá v Lige majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články