Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp otvorene priznal ambíciu Liverpoolu vo zvyšku sezóny

LIVERPOOL - Tréner Jurgen Klopp otvorene o ambácii Liverpoolu v záverečnej fáze sezóny
Zdroj: 38946
Zdieľajte:

Tréner futbalistov FC Liverpool Jürgen Klopp by v zostávajúcich kolách anglickej Premier League rád zachránil účasť "The Reds" v elitnej štvorke. Tá by klubu garantovala účasť v prestížnej Lige majstrov aj v nasledujúcej sezóne. Aktuálne sa jeho mužstvo nachádza až na siedmom mieste tabuľky a má odohratých 29 duelov z 38.

Na štvrtú pozíciu Chelsea Londýn stráca Liverpool päť bodov. V sobotu sa predstaví na pôde deviateho Arsenalu Londýn, cez týždeň vo štvrťfinále LM proti Realu Madrid. "Nemáme veľa bodov na márne míňanie. Čaká nás náročný program, nielen v Premier League, ale aj v Lige majstrov. Nevzdávame sa a nezúfame, chceme sa dostať do prvej štvorky. Po reprezentačnej prestávke je to vždy výzva, keď sa vrátia hráči z národných tímov, kde hrajú iným systémom. Budeme mať jeden tréning, aby sme sa spoločne o to pokúsili, ale už som si na to zvykol," citovala nemeckého trénera agentúra AFP.

Prečítajte si aj

Cez víkend veľká premiéra vo Fortuna lige

"Vieme, kam sa chceme dostať, ale musíme začať víťaziť. O prvé víťazstvo sa pokúsime v sobotu na Arsenale a uvidíme," dodal Klopp, ktorého teší forma portugalského útočníka Dioga Jotu: "Momentálne hrá dobre, ukázal to už pred reprezentačnou pauzou a aj v reprezentačných zápasoch. Je to jeden z mála benefitov pre klub, že sa hráč ukáže vo výbornom svetle v reprezentácii."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články