Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mak nikde nezažil fanúšikov ako na Slovensku. Šesták mu to vytmavil!

BRATISLAVA - Róbert Mak po výhre s Ruskom kritizoval prístup slovenských fanúšikov, takých vraj nikde vo svete nezažil. Stanislav Šesták mu to teraz vytmavil
Zdroj: 19465
Zdieľajte:

Róbert Mak, ktorý bol ústrednou postavou slovenského tímu pri domácom triumfe s Ruskom 2:1 (víťazný gól strelil, na Škriniarov vedúci asistoval), sa po zápase kriticky vyjadril na adresu slovenských fanúšikov.

„Zvykol som si na ňu, počúvam ju na moju osobu už štvrtý rok. V tíme sú však aj hráči, ktorí ju neznášajú dobre, dosť to mužstvo ovplyvňuje. Myslím si, že toľko kritiky si nezaslúžime, hoci je jasné, že máme aj zlé zápasy. Bol som v rôznych krajinách, ale takých neprajných fanúšikov som málokde videl."

„Sme malý národ a musíme viac držať spolu. Po dvoch zápasoch bola kritika zaslúžená, ale niektorí hráči dostali správy, ktoré boli dosť surové. Už som to dlhší čas držal v sebe, je mi veľmi ľuto, že máme takých neprajných fanúšikov. Dúfam, že týmto výkonom sme si ich naklonili na svoju stranu."

Prečítajte si aj

VIDEO Kuje sa Haalandov prestup na Nou Camp! Erlingov otec aj agent Mino Raiola prileteli do Barcelony

Šesták reagoval na Makovu kritiku slovenských fanúšikov

Stanislav Šesták, bývalý reprezentant, reagoval pre šport.sk na toto vyjadrenie. Myslí si, že slová Maka boli prehnané, vzhľadom k tomu, že po remízach na Cypre a doma s Maltou bola podľa jeho názoru kritika fanúšikov aj odborníkov celkom na mieste.

„Myslím si, že keď raz Robo skončí v reprezentácii, tak bude možno rovnako kritický, keď mužstvo podá také výkony ako proti Cypru a Malte. Uvedomujem si, že sa chlapci cítia byť trochu ukrivdení, ako im bolo naložené, no kritiku si jednoducho zaslúžili."

„Chýbali súboje jeden na jedného, boli sme všade neskoro, prehrávali osobné súboje, takže kritika musela určite prísť. Ako som už povedal. Robo jedného dňa skončí, uvedomí si to a bude možno takisto kritizovať mladších. Kritika bola určite na mieste. Nie je príjemné prijať kritiku, ale, pardon, remizovať na Cypre a doma s Maltou? Máme si klamať do očí? Prišla kritika a bola oprávnená. Chlapci by nemali byť prečo urazení," dodáva na margo Makovho vyjadrenia na adresu slovenských fanúšikov.

Slováci sú s piatimi bodmi tretí za Chorvátskom a Ruskom, na ktorých strácajú jeden bod. Najbližšie sa v kvalifikácii MS 2022 prestavia proti Slovinsku v prvý septembrový deň.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články