Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mak naložil slovenským fanúšikom: Už som to dlhší čas držal v sebe, ALE...

TRNAVA - Mak to už nevydržal a otvorene sa obul do slovenských fanúšikov
Zdroj: 39081
Zdieľajte:

Róbert Mak sa stal hrdinom Slovenska v utorňajšom kvalifikačnom zápase proti Rusku. Na výhre 2:1 sa podpísal víťazným gólom a asistenciou.

Mak to už nevydržal a otvorene sa obul do slovenských fanúšikov

V pozápasových rozhovoroch čelil aj otázke, ako vníma kritiku zo strany slovenských fanúšikov po remízach na Cypre a doma s Maltou.

Prečítajte si aj

VIDEO Cenné víťazstvo! Odpisovaní Slováci šokovali hrdých Rusov, hrdinom Róbert Mak

„Zvykol som si na ňu, počúvam ju na moju osobu už štvrtý rok. V tíme sú však aj hráči, ktorí ju neznášajú dobre, dosť to mužstvo ovplyvňuje. Myslím si, že toľko kritiky si nezaslúžime, hoci je jasné, že máme aj zlé zápasy. Bol som v rôznych krajinách, ale takých neprajných fanúšikov som málokde videl," cituje slová Maka Pravda.sk.

„Sme malý národ a musíme viac držať spolu. Po dvoch zápasoch bola kritika zaslúžená, ale niektorí hráči dostali správy, ktoré boli dosť surové. Už som to dlhší čas držal v sebe, je mi veľmi ľuto, že máme takých neprajných fanúšikov. Dúfam, že týmto výkonom sme si ich naklonili na svoju stranu," dodal.

Slovenská reprezentácia je po troch odohratých zápasoch na tretej pozícii v skupine o jeden bod za dvojicou Chorvátsko a Rusko.

Slováci sa teraz budú sústrediť na prípravu na EURO. Kvalifikácia na MS 2022 bude pokračovať až v septembri. 1. septembra zverencov Štefana Tarkoviča čaká dôležitý zápas v Slovinsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Pravda.sk

Diskusia

Podobné články