Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Preview: Jednotka sa neoplatí, čo tipovať v zápase Slovenska s Maltou?

BRATISLAVA - Pripravili sme si pre vás krátke preview zápasu Slovenska s Maltou. Čo sa oplatí tipovať?
Zdroj: 39052
Zdieľajte:

Slovensko vstúpili do kvalifikácie MS 2022 nečakaným zaváhaním. Po mdlom výkone hralo bez gólov na Cypre. V závere mohlo ďakovať len fantastickému Martinovi Dúbravkovi, že zachránil výbornými reflexami po dvoch hlavičkách zblízka aspoň bod.

Vzadu to slovenskému tímu fungovalo až na pár chybičiek spoľahlivo. Smerom dopredu to však bolo slabé. Proti súperom ako Cyprus je potrebné hrať dominantnejšie. Krídelná hra absentuje a pri dvoch centroch sa ukázalo, že by to práve týmto spôsobom mohlo fungovať.

Tréner Štefan Tarkovič nemôže počítať so zdravotne indisponovanými Marekom Hamšíkom, Stanislavom Lobotkom, Marekom Rodákom a Vladimírom Weissom. Pre obmedzenia v súvislosti s pandémiou sa do Nemecka museli vrátiť Peter Pekarík, László Bénes a Ondrej Duda.

Vo futbale už nenájdete trpaslíka, ktorý by dal niečo zadarmo. Nie je to len klišé, ale toto tvrdenie do bodky platí. Ani Malta rozhodne nepríde na Slovensko odovzdať tri body. V poslednom období zaznamenala progres. Veď do štartu kvalifikácie MS 2022 neprehrala sedem zápasov v rade. Faktom ale je, že s papierovo slabšími súpermi.

O svoju sériu neporaziteľnosti prišla v úvodnom kvalifikačnom vystúpení, doma podľahla Rusku 1:3. Výkonnostne však výrazne nezaostávala. Do 90. minúty držala Malta pomerne priaznivý stav 1:2 a žila v nádeji na zisk bodu.

Prečítajte si aj

Manchester United položil na stôl 80-miliónovú ponuku za kľúčovú oporu Atlética Madrid

„S celkovým výkonom mužstva som nadmieru spokojný. Urobili sme nejaké chyby, ktoré si vynútil súper svojou kvalitou. Najmä v druhom polčase sme však ukázali naozaj solídny herný prejav. Na každom zraze tvrdo pracujeme na tom, aby sme sa zlepšovali. Myslím si, že sa nám to darí postupnými krokmi. Dúfam, že sa v podobnom svetle predvedieme aj na Slovensku," hovoril maltský tréner Devis Mangia.

Slováci doma proti Malte vyhrali štyri vzájomné zápasy. Bez inkasovaného gólu. S celkovým skóre 13:0. Favorit je úplne jasný. Zverenci trénera Tarkoviča jednoducho tento zápas MUSIA zvládnuť a vyhrať. Iná možnosť neexistuje. V prípade zaváhania pochováme hneď skraja kvalifikácie svoje postupové šance. To každý dobre vie.

Tip: Jednotka sa pri vypísanom kurze neoplatí tipovať. Skôr by sa určite oplatilo pozrieť na stávku Výsledok a obaja dajú gól, kde by som siahol po tipe na Slovensko / nie, ktorý v praxi znamená, že vyhráme s čistým kontom, tak ako v predošlých štyroch domácich vzájomných dueloch. Vzadu nám to aj na Cypre fungovalo super, Dúbravka so Škriniarom sú zárukou top defenzívnej kvality. V Niké na spomínaný tip nájdete kurz v hodnote 1,50.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články