Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 najväčších prestupových omylov Realu Madrid alebo hviezdy, ktoré na Bernabeu vyhasli

MADRID - Tieto posily sa skutočne nevydarili
Brazílčan Kaká v akcii.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Real Madrid je veľkoklub, ktorý neváha vyplatiť gigantické čiastky za prestup vysnívaných hráčov. Toto je 6 najväčších prestupových omylov "bieleho baletu".

Wesley Sneijder

Real Madrid v lete 2004 podpísal troch holandských hráčov. Wesley Sneijder bol jedným z nich. Real za neho zaplatil 30 miliónov eur. Po katastrofálnej druhej sezóne v klube ho "biely balet" predal do Interu Miláno, kde vyhral Ligu majstrov.

Antonio Cassano

Rímska legenda na štadióne Santiaga Bernabeua neuspela. Nevýrazné výkony, nadváha. To všetko mu bolo vyčítané. Nedávno priznal, že za jeho prírastkom hmotnosti stál jeden zo sponzorov Realu v tom čase - Nutella. Talian pribral 14 kilogramov za sedem mesiacov. Počas dvoch sezón v Reale Madrid nastúpil len na 29 zápasov a strelil iba štyri góly.

Prečítajte si aj

Kocian: Nevyhovárajme sa stále, že chýbal Hamšík, nebude tu naveky!

Kaká

Jeden z najlepších hráčov sveta, víťaz Zlatej lopty. V roku 2009 prestúpil za rekordných 60 miliónov eur z AC Miláno do Realu Madrid. A jeho hviezda začínala hasnúť. Brilantného Brazílčana začali prenasledovať zranenia. V roku 2010 podstúpil operáciu vážne zraneného kolena. Podpísalo sa to na jeho pohybe, ktorý už nebol taký dynamický, ako pred zranením. Počas 4 sezón v klube odohral 120 zápasov vo všetkých súťažiach, nazbieral 29 gólov a 32 asistencií.

Luka Jovič

Po tom, ako v drese Frankfurtu žiaril v Bundeslige a Európskej lige sa zdalo, že po presune do Realu Madrid môže z neho vyrásť veľká futbalová hviezda. Sila, rýchlosť aj gólový inštinkt presvedčili Real Madrid, že za srbského útočníka zaplatil 60 miliónov eur. Karim Benzema zažíva svoju renesanciu a doplatil na to Jovič, ktorý nedostával výraznejší priestor. Odišlo jeho sebavedomie, aj forma. Po len dvoch góloch v 32 zápasoch odišiel na hosťovanie späť do Frankfurtu.

Eden Hazard

Už sú to takmer dve letá, odkedy Eden Hazard prišiel do Realu Madrid z Chelsea za 145 miliónov eur (vrátane bonusov). Belgický tvorca hry s brilantnou technikou od príchodu na štadión Santiaga Bernabeua zažíva peklo na zemi. Ide od zranenia k zraneniu. Dvakrát operácia členka. Pochybnosti o jeho fyzickej pripravenosti. Často kritizovaný pre nadváhu. Doterajšia vizitka? 36 zápasov a len štyri strelené góly. Horšie to už byť nemôže.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články