Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kocian: Nevyhovárajme sa stále, že chýbal Hamšík, nebude tu naveky!

BRATISLAVA - Bývalý reprezentačný tréner Ján Kocian: Nevyhovárajme sa stále na to, že chýbal Hamšík, nebude tu naveky!
Zdroj: 36874
Zdieľajte:

Slovenská futbalová reprezentácia vstúpila do kvalifikácie o postup na MS 2022 v Katare len bezgólovou remízou na pôde Cypru. Očakávali sa tri body, no v závere sme mohli byť radi, že Martin Dúbravka senzačnými zákrokmi zachránil aspoň bod.

Kocian: Nevyhovárajme sa stále na Hamšíka, nebude hrať večne

Bývalý reprezentačný tréner Ján Kocian zhodnotil pre portál šport24.sk výkon našich chlapcov a apeluje na to, aby sme sa konečne prestali vyhovárať na absenciu kapitána Mareka Hamšíka, ktorý nehral pre zranenie lýtka.

Prečítajte si aj

8 hráčov na predaj! FC Barcelona rozhodla o tom, kto bude v lete dostupný záujemcom

„Nikto nemôže byť spokojný s výsledkom a ani s výkonom. S tromi bodmi z Cypru sa jednoducho počítalo, no my sme tam získali len jeden. V takýchto súbojoch musíme jednoznačne dominovať, a to som v tomto stretnutí vôbec nepostrehol," vrátil sa Kocian k nevýraznému stredajšiemu výkonu Slovenska.

„Všetci hovoria, že v zostave chýbal Hamšík. Áno, chýbal, ale on tu nebude naveky, a preto sa na to stále nevyhovárajme. V sobotu nás čaká ďalší zápas, a tak sa chlapci musia čo najskôr otrepať z výkonu na Cypre. Ak by tak neurobili a na duel s Maltou nastúpia rozladení, nemôžu pomýšľať na postup.“

V ďalších marcových kvalifikačných súbojoch proti Malte a Rusku nemôže tréner Štefan Tarkovič počítať okrem zdravotne indisponovaných Hamšíka, Lobotku, Rodáka a Weissa už ani na trojicu hráčov z nemeckej Bundesligy Duda, Pekarík a Bénes.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články