Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kuriózna komunikácia medzi Ronaldom a Pepem: Po sebavedomých slovách zostali len oči pre plač

TURÍN - Odhalená kuriózna komunikácia medzi Cristianom Ronaldom a Pepem
Zdroj: 38785
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo a Pepe sú krajania, reprezentační spoluhráči z Portugalska a bývalí spoluhráči z Realu Madrid. Zviedli proti sebe množstvo súbojov.

Narazili na seba aj v osemfinále Ligy majstrov. Favorizovaný Juventus Turín s Ronaldom však zlyhal a "draci" z Porta postúpili medzi najlepšiu osmičku.

Cristiano Ronaldo a jeho zaujímavá komunikácia s Pepem

UEFA na svojom oficiálnom instagramovom účte zverejnila zaujímavé video z komunikácie dvoch priateľov a spoluhráčov z národného tímu.

V 31. minúte odvetného súboja Pepe po jednom z rohov spadol a musel ísť za postrannú čiaru na ošetrenie. Na moment to vyzeralo, že razantný obranca nebude schopný pokračovať v zápase.

Prečítajte si aj

Čelil kritike za výkony a svoj posledný zápas odohral pred vyše štyrmi mesiacmi. Napriek tomu si trúfa nahradiť Hamšíka

Keď Pepe odchádzal z ihriska, Cristiano Ronaldo mu podal ruku a prehovoril na neho: „Pokračuj v hre, idem vyhrať a bude to s tebou na ihrisku," zachytili slová hviezdy Juventusu ruchové mikrofóny.

Na Ronaldovo nešťastie bol Pepe natoľko fit, že zvládol odohrať celých 120 minút, podal znamenitý výkon a bol jednou z kľúčových postáv na ceste "drakov" do ďalšieho kola.

Ronaldovi po sebavedomých slovách Pepemu zostali po záverečnom hvizde len oči pre plač. Nielenže jeho tím vypadol a ani tretí rok v Juventuse sa nedostal ďalej ako do štvrťfinále, ale zaváhal pri rozhodujúcom priamom kope, keď sa pri výskoku otočil lopte chrbtom a cez neho padol postupový gól FC Porta.

Po vypadnutí Juventusu sa špekulovalo o tom, že Cristiano Ronaldo opustí Turín. No najnovšie športový riaditeľ "Starej dámy" Fabio Paratici potvrdil, že v klube sa rozhodli Ronalda si nechať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram UEFA Champions League

Diskusia

Podobné články