Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Slavie prvýkrát prehovoril o udalostiach na Rangers: Najhorší zážitok vo futbale, čo som zažil!

PRAHA - Tréner Slavie Jindřich Trpišovský prvýkrát otvorene prehovoril o šokujúcich udalostiach na štadióne Glasgowu Rangers: Takto to celé bolo!
Zdroj: 39017
Zdieľajte:

Slavia Praha napriek šokujúcim udalostiam, ktoré poznamenali odvetné osemfinále Európskej ligy na ihrisku Glasgow Rangers, dokázala zachovať plné sústredenie a uspela aj v nedeľňajšom ligovom zápase doma proti Opave - 4:0.

O rasistickom incidente Ondřeja Kúdelu sa píše v zahraničných médiách, riešia to najrôznejšie osobnosti zo sveta futbalu. Je okolo toho obrovský humbug.

Trpišovský prvýkrát verejne prehovoril o incidente na Rangers

„Nie je to jednoduché, snažíme sa o tom hovoriť čo najmenej a nevnímať veci, ktoré sa dejú vonku. Som rád, ako tím funguje. Bolo vidieť, ako bolo mužstvo koncentrované. Zdôraznili sme si, že je to iná súťaž, že tu hráme o titul," hovoril tréner Slavie Jindřich Trpišovský pre iSport.cz.

Prečítajte si aj

Dosť rasizmu! Pred derby Celticu s Rangers reagovali hráči netradične na incident so Slaviou

Tréner Slavie Praha prvýkrát verejne zo svojho uhla pohľadu opísal sled dramatických udalostí, ktoré sa udiali vo štvrtok v glasgowskom Ibrox Parku.

„Poviem, čo sa stalo po zápase. Boli sme odhadom asi 50 minút po zápase požiadaní trénerom Rangers o schôdzku s tým, že si chcú tie situácie vyriešiť za účasti UEFA. My sme na ňu do tunela prišli a bez jediného slova sa Kamara päsťami vrhol na Kúdelu a utiekol. Pre mňa je nepochopiteľné, čo sa tam stalo," opisoval Trpišovský dramatické momenty.

„Myslel som si, že na schôdzke padne napríklad niečo o zranení Ondreja Kolářa, ale bol to pre mňa najhorší zážitok vo futbale, čo som kedy zažil. Napadnúť hráča 50 minút po zápase päsťami... Ale hlavne zákrok na Ondreja. To bol úder ako z bojových športov. Akurát tam sú na to bojovníci pripravení, nemajú kopačky a nebežia na protivníka v plnej rýchlosti. V úvodzovkách je obrovské šťastie, že Ondrej je v stave, v akom je. Všetci vieme, že tá situácia mohla dopadnúť stokrát horšie," vrátil sa tréner Slavie k nechutnému zákroku hráča Rangers, ktorý brankárovi pražského klubu kung-fu kopom takmer odkopol hlavu.

„Na Leicesteri sme vyhrali 2:0, normálne sme si s členmi realizačného tímu podali ruky. Hovorí sa, že aj prehrať sa musí vedieť. Na Leicesteri to bolo vidieť. Na Rangers to bol pravý opak," dodal Trpišovský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iSport.cz

Diskusia

Podobné články