Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rasistická kauza Slavie sa stupňuje! Na otrasné gesto hooligans Slavie reaguje tvrdé jadro Arsenalu: Sľubuje pomstu!

PRAHA - Hooligans Slavie to prehnali. Tvrdé jadro Arsenalu, odchovancom ktorého je dotknutý Glen Kamara, sľubuje pomstu!
Zdroj: 39004
Zdieľajte:

Kontroverzné udalosti z odvetného osemfinálového zápasu Európskej ligy medzi Glasgow Rangers a Slavia Praha (0:2) sú už notoricky známe.

Rieši sa najmä aféra obrancu Ondřeja Kúdelu, ktorý mal v záverečných minútach pri jednej z vyhrotených situácií rasisticky uraziť Glena Kamaru a pošepkať mu do ucha, že je "fuc*ing monkey".

Obranca Slavie to rezolútne popiera tvrdiac, že povedal "fuc*ing guy". Kamara si je ale istý tým, čo počul a v útrobách Ibrox Stadium hráča Slavie vyhľadal a dobil ho do krvi.

Svojho zverenca sa zastáva aj tréner a legenda Liverpoolu Steven Gerrard, ktorý vyhlásil, že Kamarovi 100 % verí a dúfa, že sa incident zo strany UEFA vyšetrí a nezametie pod koberec.

Navyše na sociálnych sieťach začala kolovať nahrávka náhradného brankára Slavie Kovářa, ktorý kamarátom opisoval dianie po zápase. Sťažoval sa na to, že tím Slavie nechcú domáci dlho vpustiť do šatne kvôli tomu, že "Kúdy povedal, že je fuc*ing monkey."

Prečítajte si aj

VIDEO Nádhernú strelu zastavilo až brvno! Vavro takmer zažil gólovú premiéru v základe Huescy

Fanúšikovia z Britských ostrovov zúria po otrasnom geste slavistických hooligans

Olej do ohňa priliali aj hooligans Slavie Praha. Tí sa odfotili s transparentom s nápisom: "Kamara - Just a Neger". V preklade "Kamara - proste neger."

Toto hnusné gesto obletelo svet a Slavia je terčom nenávisti. Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík v oficiálnom vyhlásení na toto otrasné gesto "fanúšikov" svojho klubu reagoval, že sa za to hanbí a na primitívov podal trestné oznámenie.

Slavii sľubuje odplatu aj niekoľko fanúšikovských skupín z tvrdého jadra Arsenalu Londýn, ktorého odchovancom je Glen Kamara. Pripomíname, že Slavia vo štvrťfinále EL narazí práve na "Gunners".

Na Britských ostrovoch berú fotku slavistických chuligánov so spomínaným transparentom ako dôkaz a potvrdenie toho, že Kúdela skutočne rasisticky urazil Kamaru a vyhlasujú vojnu. Vyzývajú k tomu, aby Gunners Slaviu nie vyradili, ale "vykopali" zo súťaže.

Bývalý škótsky reprezentant a legenda Rangers Kris Boyd vyzýva, aby Slaviu potrestali vyradením zo súťaže: „Pre mňa je to riešenie," hovoril rozhorčene pre Sky Sports. „Nie vrátiť späť do hry Rangers. Na ihrisku vyhral ten lepší. Vykopnite ich a pošlite Arsenal do semifinále. UEFA má teraz šancu niečo urobiť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články