Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Usvedčujúca nahrávka? Prekecol nechcene náhradný brankár Slavie, čo v skutočnosti povedal Kúdela?

PRAHA - Rasistický škandál hráča Slavie má dohru. Unikla usvedčujúca nahrávka?
Zdroj: 39006
Zdieľajte:

Odvetné osemfinále medzi Glasgow Rangers a Slaviou Praha bolo poznačené tvrdou, až brutálnou hrou domácich a niekoľkými incidentmi.

Jeden z nich sa odohral v samom závere stretnutia, keď pri jednej potýčke Ondřej Kúdela prišiel ku Glenovi Kamarovi, tmavému protihráčovi, zakryl si ústa a pošepkal mu čosi do ucha.

Kamara okamžite chytil amok a začal ukazovať na hráča Slavie a obvinil ho z rasistickej urážky.

Po zápase si Kúdelu v útrobách Ibrox Park vyhľadal a dobil ho päsťami do tváre až tak, že hráč Slavie skončil s krvavým zranením.

Údajne všetko pred očami zástupcov UEFA a trénera Stevena Gerrarda, ktorý sa na tlačovej konferencii Kamaru zastal a vyhlásil, že mu 100 % verí v jeho tvrdeniach. Dodal tiež, že verí, že UEFA nezametie tento prípad pod koberec.

Fucking monkey? Unikla kontroverzná nahrávka

Kúdela sa bránil, že povedal Kamarovi v emóciách, že je "fucking guy". No zdá sa, že možno slovíčko guy nezaznelo...

Na sociálnych sieťach sa začala šíriť hlasová nahrávka náhradného brankára Slavie Praha Přemysla Kovářa, ktorú posielal kamarátom zhruba hodinu po zápase.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo sa pri možnom návrate do Realu nenabalí. Tohto hráča chce za neho poslať do Juventusu

Sťažoval sa na prístup domácich, ktorí pol hodinu nechceli pustiť tím Slavie do šatne. Vysvetľoval sled udalostí a hovoril o tom, že Kúdela povedal Kamarovi "fucking monkey". Ak je to pravda, ide o hnusný rasizmus a hráč Slavie by skutočne mal byť potrestaný.

Koniec-koncov, ťažko povedať, či by Kamaru vytočilo až tak, že v útrobách štadióna vyhľadá Kúdelu a zbije ho výraz "fucking guy"...

A prečo si Kúdela zakrýval ústa, keď kontroverzné slovíčka Kamarovi šepkal?

Kovář vysvetľuje svoje slová na nahrávke pre seznamzpravy.cz.

„Nahrávku som spravil asi hodinu a štvrť po zápase. Prišlo mi absolútne neuveriteľné, akým spôsobom Rangers s nami po zápase zaobchádzali," vysvetľoval Kovář.

„Jediným zdôvodnením neuveriteľnej situácie vrátane fyzického napadnutia môjho kamaráta Ondřeja Kúdelu je údajné tvrdenie hráča Kamaru, že mu Ondřej Kúdela povedal vami zmienený výraz."

„Ja som ho osobne od Ondra nepočul a Ondra ho aj v priateľských rozhovoroch medzi nami popiera, čomu verím."

„Tie slová sú len nepravdivým obvinením zo strany hráča. V nahrávke som popisoval hlavne túto neuveriteľnú situáciu, ktorú organizátori obhajovali týmto nepravdivým výrokom."

Skutočnú pravdu poznajú len samotní aktéri. Uvidíme, ako dopadne vyšetrovanie incidentu zo strany UEFA.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: seznamzpravy.cz

Diskusia

Podobné články