Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fabuš: Lucas Demitra? Na Slováka extrémne rýchly, vyrovná sa Afričanom

TRENČÍN - Lucas Demitra? Na Slováka extrémny zjav, rýchlostne sa vyrovná Afričanom
Zdroj: 38685
Zdieľajte:

Lucas Demitra má len 17 rokov, no už sa presadzuje v "áčku" Trenčína. Strelil gól v poslednom kole proti lídrovi Slovanu. Bol to jeho druhý presný zásah v ročníku. Zhodou okolností, skóroval proti obom najlepším tímom v lige. Svoj premiérový zásah strelil pred mesiacom Dunajskej Strede.

V drese Trenčína ani jeden zo slovenských hráčov nestrelil viac gólov. Celkovo v tíme majú na konte viac presných zásahov len traja legionári.

Rýchlosť ako Afričan

Syn Pavla Demitru naznačuje už v ranom športovom veku, že má pred sebou obrovskú budúcnosť. Mládežnícky tréner AS Trenčín Martin Fabuš vyzdvihol jeho hlavnú prednosť - rýchlosť.

„Treba povedať, že Lucas je športový talent a na Slováka mimoriadne, až by som povedal extrémne pohybovo nadaný. Nie vždy sa nám totiž podarí vychovať rýchleho útočníka," hovoril Fabuš pre portál šport24.sk.

Prečítajte si aj

Nemusíme vyhrať, tlmí Dúbravka tlak pred kľúčovým zápasom. Prehovoril o vzťahu s Darlowom

„Väčšinou v Trenčíne na krídlach hrávajú zahraniční hráči, najmä z afrických akadémií, ktorí sú extrémne rýchli. Preto ma teší, že aj Lucas je taký a dominuje rýchlosťou."

„Samozrejme, gény nezaprie. Paľo bol nielen výborný hokejista, ale aj futbalista, čo si pamätám z benefičných zápasov. Na ihrisku vždy býval najlepší z hokejistov," spomenul Fabuš Lucasovho slávneho otca.

Pavol Demitra bol talent na všetky športy. V hokeji to dotiahol na hviezdu NHL. Skvelý však bol aj v tenise či futbale. Je zrejmé, že jablko nepadlo ďaleko od stromu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články