Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Známy slovenský tréner a spolukomentátor bojuje o život s Covidom: Už za mňa kopú anjeli, odkazuje z nemocnice

BRATISLAVA - Bývalý slovenský tréner a známy spolukomentátor televíznych prenosov bojuje v nemocnici o život s koronavírusom: Už za mňa kopú anjeli, odkazuje
Zdroj: 38944
Zdieľajte:

Bývalý futbalový tréner, známy spolukomentátor televíznych prenosov či autor píšuci vtipné glosy a komentáre pre slovenské športové médiá - Vladimír Goffa. V súčasnosti zvádza ťažší boj, ako všetky na futbalových ihriskách. Bojuje v nemocnici o svoj život s koronavírusom.

Bývalý tréner Goffa zvádza náročný súboj s Covidom

Má 61 rokov a patrí do ohrozenej skupiny obyvateľstva. A veľmi dobre vieme, akou silou dokáže Covid-19 útočiť.

O svojom boji s "koronou" písal Vladimír Goffa na svojom facebooku:

„Ťažký súper ten covid. Zatiaľ sme po prvom polčase a hoci som mal výhodu domáceho prostredia a predtým poctivo dodržiaval taktiku RUR, i tak ma zmastil ako žito. Teploty, dusenie sa, slabý ako desaťkrát vyluhovaný čaj,“ písal z nemocničného lôžka.

Prečítajte si aj

Novinár Ponseti: Nech to v lete dopadne akokoľvek, o dva roky bude hrať Messi za tento klub

„Dnes začíname jedenásty deň. Už na ihrisku nemocnice. Už za mňa kopú anjeli, úžasní doktori a sestričky. Hádam to spolu dotiahneme do víťazného konca,“ dodal.

Následne pridal jednu príhodu, ktorú zažil na privítanie v nemocnici.

„Včera ma polomŕtveho doviezli na covid oddelenie. Leží tam pacient a komusi práve telefonuje a vysvetľuje: Včera tu ležal vedľa na posteli taký lampasák, dobre vyzerajúci dedko. A že má chuť na mandarínku. Tak mu vravím, počkajte, ošúpem vám. A kým som ju došúpal, kukám, dedko zomrel. Koniec telefonátu kolegu na izbe. Fakt som si nevedel predstaviť nič rozkošnejšie na privítanie," uvádza Goffa s typickým humorom.

Držíme palce v náročnom boji s Covidom a želáme pevné zdravie a ešte veľa vtipných postrehov zo spolukomentátorskej stoličky.
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook Vlado Goffa

Diskusia

Podobné články