Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Novinár Ponseti: Nech to v lete dopadne akokoľvek, o dva roky bude hrať Messi za tento klub

BARCELONA - Zaujímavé novinky o Messiho budúcnosti odhaľuje novinár Jose Antonio Ponseti
Zdroj: 38942
Zdieľajte:

Novinár Jose Antonio Ponseti sa podelil o informácie o budúcnosti hviezdneho útočníka Barcelony Lionela Messiho.

Podľa tohto zdroja sa malo minulý týždeň uskutočniť stretnutie za účasti otca futbalistu, na ktorom bolo v pláne rokovať o potenciálnom prestupe Messiho do Paríža Saint-Germain.

Bez ohľadu na to, čo príde v lete, Messi o dva roky prestúpi do Interu Miami

Stretnutie ale bolo napokon zrušené, pretože prezidentské voľby v Barcelone vyhrala Joan Laporta. Messiho otec predtým uviedol, že ak zvíťazí v prezidentských voľbách tento kandidát, bude 33-ročný Argentínčan pripravený diskutovať o predĺžení zmluvy s Kataláncami.

Prečítajte si aj

Vtip? Galatasaray vyhodil marockého reprezentanta, kritizoval kvalitu domáceho trávnika

"Nech sa stane čokoľvek, nech už Messi pôjde kamkoľvek a kdekoľvek zostane, za dve sezóny odíde do Interu Miami," cituje Ponsetiho Cadena Ser. Pravdepodobnosť, že Messi zostane v Barcelone, je podľa neho 50 percent.

O tom, že Messi plánuje zakončiť kariéru na slnečné Miami, sa hovorí a píše dlhšie. Jedným z majiteľov Interu Miami je bývalý anglický reprezentant David Beckham.

Lionel Messi v stredajšom odvetnom osemfinále Ligy majstrov proti PSG strelil nádherný gól z tridsiatich metrov. V závere úvodného polčasu mohol pridať aj druhý presný zásah, no neuspel zo značky pokutového kopu.

Prvýkrát za 16 rokov sa vo štvrťfinále Ligy majstrov nepredstaví Messi ani Cristiano Ronaldo. Hovorí sa o konci jednej futbalovej éry.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Cadena Ser, Jose Antonio Ponseti

Diskusia

Podobné články