Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kritika na hviezdu PSG: Fajčí, pije a chodí von takmer každú noc...keby mal životný štýl Ronalda, bol by svetový

PARÍŽ - Keby mal životný štýl a pracovnú etiku Cristiana Ronalda, bol by svetový. Kritika na hviezdu PSG: Fajčí, pije a chodí von takmer každú noc
Zdroj: 2173
Zdieľajte:

Marco Verratti nezažíva v PSG práve najlepšie obdobie. Trápi ho nekonzistentnosť výkonov a opäť ožíva výrok francúzskeho novinára Juliena Laurensa.

Keby mal životný štýl a pracovnú morálku Ronalda...

V roku 2019 Laurens opisoval Verrattiho životný štýl, ale v pozitívnom duchu. Pochvaľoval výkon Verrattiho v osemfinále Ligy majstrov proti Manchesteru United.

„Pretože nebol vo forme, pretože nebol 100-percentný, pretože hral iba jeden zápas za posledný mesiac, pretože minulý týždeň žúroval do 6. rána na narodeninách Neymara, pretože fajčí, pretože pije, pretože chodí von takmer každý večer v týždni a potom predvedie taký zápas ako na Old Trafforde, myslím, že je to skrátka senzácia," hovoril novinár pre BBC.

Prečítajte si aj

Analýza zápasu Inter - Atalanta: Škriniar má nabehnuté na rekord

„Ak by mal životný štýl Cristiana Ronalda alebo jeho pracovnú morálku, neviem kde by mohol byť v zmysle svetových stredopoliarov."

Teraz sa opäť dostávajú na verejnosť tieto vyjadrenia Juliena Laurensa na adresu Verrattiho a jeho nie práve najlepšej formy. Opäť sa vynára kritika na jeho životný štýl.

28-ročný Talian bol excelentný v úvodnom osemfinále proti Barcelone vo februári a rád by tento svoj výkon zopakoval aj v odvetnom súboji v Parku princov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BBC

Diskusia

Podobné články