Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Žula, zosobňujúca silu Interu, píšu o Škriniarovi v Taliansku. Jeho gól môže mať cenu zlata, chváli Conte

MILÁNO - Z nechceného milovaný. Milan Škriniar píše úžasný príbeh a v Taliansku ho vychvaľujú do nebies: Žula, ktorá zosobňuje silu Interu!
Zdroj: 38927
Zdieľajte:

Milan Škriniar patrí k lídrom Interu Miláno. Balzam na dušu po ťažkej vlaňajšej sezóne, v ktorej vypadol zo základnej zostavy. Teraz je jedným z hrdinov tímu Antonia Conteho.

Slovenský reprezentačný obranca strelil jediný gól stretnutia Inter - Atalanta a pričinil sa o to, že Nerazzurri majú na čele talianskej ligy šesťbodový náskok pred mestským rivalom AC Miláno.

Prečítajte si aj

Analýza zápasu Inter - Atalanta: Škriniar má nabehnuté na rekord

Škriniarov gól ceny zlata, hovorí Conte

„Atalanta v tejto sezóne ozbíjala o body viacero tímov ašpirujúcich na najvyššie priečky. Dobre sa na zápas pripravila, vedela, odkiaľ hrozí z našej strany najväčšie nebezpečenstvo. Bol to šesťbodový zápas a Škriniarov gól môže mať v konečnom účtovaní veľký význam. Veľmi ma teší, že sme zdolali excelentného súpera," ocenil Škriniarov zásah do čierneho tréner Antonio Conte v rozhovore pre talianske médiá.

Je ako žula zosobňujúca silu tímu

Tie slovenského obrancu doslova ospevujú.

„Inter práve oslavuje 113. výročie od založenia klubu. Dal si skvelý darček – víťazstvo nad silnou Atalantou. Rozhodol o ňom Škriniar. Muž, ktorý je ako žula. Zosobňuje silu tímu, ktorý ide za svojím cieľom s pokorou,“ napísal taliansky denník Gazzetta dello Sport.

Gazzetta ocenila Škriniarov návrat do zostavy Interu. Pred sezónou reálne hrozil jeho prestup do Tottenhamu. Obe strany sa však nedohodli na financiách.

„Vrátil sa nesmierne koncentrovaný, plný sily. Napriek vysokej postave je nesmierne rýchly, na ihrisku zväčša čnie nad ostatnými,“ píše Gazzetta.

„Škriniar akoby sa niekedy pretransformoval na Romelua Lukakua. Vo vzduchu je nesmierne silný,“ dodávajú talianske noviny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články