Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zostane? Zlatan Ibrahimovič prehovoril o svojej budúcnosti v AC Miláno

MILÁNO - Zlatan Ibrahimovič prehovoril o svojej budúcnosti v AC Miláno. Zostane?
Zdroj: 38508
Zdieľajte:

39-ročný Zlatan Ibrahimovič sa vyjadril k otázke ohľadom svojej budúcnosti v AC Miláno. Nakoľko po sezóne mu končí zmluva a môže sa stať voľným hráčom.

Ibrahimovič: Ak Maldini chce, aby som zostal, potom som pripravený

„Som Zlatan, cítim zodpovednosť a cítim sa ako líder. Miláno je jediný tím, ktorý ma potešil. Chcem tomuto tímu niečo dať, chcem byť sprievodcom."

„Keď niečo hovorím, ostatní mi odpovedajú: Dobre urobíme to. Dnes som chcel byť vo Verone, cítil som to vo svojom vnútri. Keď trávim deň bez nich, je to ako byť bez mojich synov. Zostanem v Miláne budúcu sezónu? Neviem, uvidíme. Ak to chce Paolo Maldini, potom som pripravený," cituje Ibrahimoviča Football Italia.

Prečítajte si aj

VIDEO Dúbravka hrdinom Newcastle, gól po parádnom priamom kope Suslova, od Kucku lepší v penaltách len Lukaku

Rossoneri aj bez Zlatana Ibrahimoviča v zostave vyhrali vo Verone 2:0. V talianskej Serie A sú na druhej pozícii a tri body strácajú na vedúci Inter Miláno. Nerazzurri majú k dispozícii pondelňajšiu dohrávku proti Atalante.

Ibrahimovič strelil v tejto sezóne talianskej ligy 14 gólov. Viac ich majú na konte len traja hráči. Zaiste by ich mal na konte podstatne viac, ale veľa zápasov vynechal pre zranenia.

Najnovšie švédske médiá priniesli informácie o návrate Ibrahimoviča do reprezentácie. Povolaný by mal byť už v závere marca na štart kvalifikácie na MS 2022. Za Švédsko by mohol nastúpiť v základnej skupine proti Slovensku na európskom šampionáte.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Football Italia

Diskusia

Podobné články