Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dúbravka hrdinom Newcastle, gól po parádnom priamom kope Suslova, od Kucku lepší v penaltách len Lukaku

WEST BROMWICH - Skvelé výkony slovenských reprezentantov v európskych ligách
Zdroj: 38895
Zdieľajte:

Martin Dúbravka nastúpil druhýkrát po sebe v základnej zostave Newcastle United v Premier League. Predviedol hviezdny výkon, vychytal čisté konto. No "strakám" to stačilo len na bod po remíze vo West Bromwich Albion 0:0. Podľa špecializovaného portálu WhoScored.com bol Dúbravka s hodnotením 7,8 vedno s obrancom Ciaranom Clarkom najlepším hráčom Newcastle.

Juraj Kucka strelil tretí gól v posledných piatich zápasoch. Opäť bol úspešným exekútorom pokutového kopu. Parme svojím zásahom pomohol k zisku bodu po remíze na pôde Fiorentiny 3:3. Mrzieť ho môže strata vedenia, nakoľko Parma viedla 3:2 v samotnom závere, no v nadstavenom čase inkasovala vyrovnávajúci gól. Kucka je so šiestimi presnými zásahmi najlepším strelcom Parmy v aktuálnej sezóne. Kucka sa stal penaltovým špecialistom. OptaPaolo na twitteri informuje, že Slovák premenil v posledných troch sezónach Serie A všetkých 7 penaltových pokusov a v tomto smere je lepší len Romelu Lukaku z Interu Miláno, ktorý má v rovnakom období 100 % úspešnosť z 10 penaltových pokusov.

Prečítajte si aj

Bol kapitánom úhlavného rivala: Po sezóne má v Juventuse nahradiť Cristiana Ronalda

Tomáš Suslov nastúpil v základnej zostave v útoku Groningenu na ihrisku Ajaxu Amsterdam. Jeho tím prehral s favorizovaným súperom 1:3, v 84. minúte to bol práve Suslov, kto prihrával na jediný gól Groningenu. El Messaoudi skóroval hlavou po parádnom priamom kope slovenského reprezentanta. S hodnotením 7,33 podľa WhoScored.com bol druhým najlepším hráčom svojho tímu v stretnutí. Lepší bol len Japonec Ko Itakura (7,49).

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, WhoScored.com

Diskusia

Podobné články