Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel: Teší ma záujem klubov, pokračovanie kariéry si viem predstaviť len v dvoch krajinách

ISTANBUL - V ťažkom období mu psychicky pomáha záujem klubov o jeho služby. Škrtel si pokračovanie kariéry vie predstaviť už len v dvoch krajinách
Zdroj: 34856
Zdieľajte:

Martin Škrtel v závere uplynulého kalendárneho roku utrpel nepríjemné a bolestivé zranenie - roztrhnutú achilovku. Zotavuje sa, prechádza zdĺhavým rehabilitačným procesom, pričom dva týždne sa zotavoval aj v Dubaji.

Škrtel si vie predstaviť pokračovanie len v dvoch krajinách

Bývalého reprezentačného kapitána v psychicky náročnom období povzbudzuje aj záujem z klubov o jeho služby. V rozhovore pre Denník Šport prezradil, že si vie predstaviť pokračovanie svojej kariéry už len v dvoch krajinách.

Prečítajte si aj

VIDEO Gól sezóny! Famózny volej Weissa letel do sveta, pýta si návrat do reprezentácie

„Ide o slovenské a turecké kluby. Už si viem predstaviť pôsobenie len v týchto dvoch krajinách, hoci po dvoch týždňoch v Dubaji by som asi prikývol aj na angažmán v Emirátoch… V každom prípade, nikomu som zatiaľ nič nesľúbil, žiadnemu klubu som nedal definitívne stanovisko. Každému som sa poďakoval za záujem a povedal som, že v lete budem múdrejší.“

Pred časom Škrtel prezradil, že v Basaksehire má dvere otvorené a hovoril o potenciálnom návrate do klubu, v drese ktorého vlani získal turecký titul a na jeseň si zahral v skupinovej fáze Ligy majstrov. No majstrovi reálne hrozí zostup a nad čiarou je len o skóre.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články