Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp: Ak bude chcieť niekto odísť preto, že nebudeme v Lige majstrov, potom ho nechcem

LIVERPOOL - Jurgen Klopp reagoval na možnosť, že niekto bude chcieť opustiť Anfield z dôvodu potenciálnej neúčasti v LM
Zdroj: 38539
Zdieľajte:

FC Liverpool prehral doma v šlágri kola s Chelsea a práve na The Blues stráca štyri body. Toto manko predstavuje stratu The Reds na Ligu majstrov. Po piatej domácej prehre v rade Liverpoolu reálne začína hroziť, že sa nedostane do Ligy majstrov.

Klopp: Ak by chcel niekto odísť, pretože nebudeme v Lige majstrov, potom ho nechcem

Tréner Jurgen Klopp prehovoril o možnom odchode hviezd z potenciálneho dôvodu neúčasti v Lige majstrov.

„Rozumiem a rešpektujem všetky otázky, ale nie je to niečo, čoho by sme sa obávali," cituje Kloppa portál goal.com.

„Viem, že máme lojalitu hráčov. Nie sme v situácii, v ktorej by mi hráč hovoril: Budúci rok nebudeme mať Ligu majstrov, takže musím odísť."

Prečítajte si aj

Veľký zvrat! Hamšík do Slovana nejde, pôsobiť bude napokon v TOMTO klube

„To sa nestane. Poznám ich dostatočne dobre na to, aby som vedel, že sa tak nestane, pretože klub je v odlišnej situácii."

„Hovorili sme to už pred rokmi, že ak sem hráč nechce prísť preto, že budúci rok nebudeme v Lige majstrov, potom ich nechcem. A ak chce hráč odísť, preto, že nie sme v Lige majstrov, potom ho tiež nechcem."

„Nie je v tom nič osobné, ale vždy je to tak. Vždy potrebuješ nájsť správny káder pre výzvy, ktorým čelíš a ísť do toho, takže sa o nič neobávam," dodal.

Aj keď sa v Premier League Liverpool trápi a je až na siedmej pozícii, v Lige majstrov sa mu darí. V úvodnom osemfinále vyhral na neutrálnej pôde s RB Lipsko 2:0 a vytvoril si výbornú východiskovú pozíciu pred odvetným súbojom.

The Reds patria medzi tímy, ktoré doplácajú na špecifiká aktuálnej sezóny s nahusteným programom najviac. Prakticky od začiatku ročníka musí Klopp výrazne improvizovať v tvorbe zostavy pre absenciu množstva kľúčových hráčov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Goal.com

Diskusia

Podobné články