Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Posledná bodka? Naštvaný Salah po vystriedaní, záhadná reakcia jeho agenta

LIVERPOOL - Nespokojná reakcia Mo Salaha a záhadný odkaz jeho agenta na sociálnej sieti po tom, čo ho Klopp vystriedal po hodine hry v šlágri s Chelsea
Zdroj: 38884
Zdieľajte:

FC Liverpool prežíva najhoršiu krízu od príchodu Jurgena Kloppa na Anfield. Rekordná piata domáca prehra v rade v Premier League. Navyše v dôležitom súboji proti Chelsea (0:1).

The Reds strácajú štyri body na Ligu majstrov (práve na štvrtú Chelsea). Pritom vlani dominantným spôsobom získali anglický titul.

Nespokojný Salah a záhadná reakcia jeho agenta

Na Anfielde evidentne vládne obrovská frustrácia. Po tom, čo Klopp tesne po hodine hry stiahol z ihriska najlepšieho strelca Mohameda Salaha ten ostal evidentne zmätený.

Zatiaľčo egyptský kanonier krútil nespokojne hlavou na lavičke, jeho agent Ramy Abbas Issa pridal na sociálnu sieť twitter záhadný odkaz - "." - jednoducho bodku.

Začiatkom sezóny pritom Salah naznačil, že jeho budúcnosť môže ležať inde ako na Anfielde. V decembrovom rozhovore pre španielsky AS uviedol na otázku o kontrakte s Liverpoolom, ktorý končí v lete 2023, že "všetko je v rukách klubu". A dodal, že "Real Madrid a Barcelona sú špičkové kluby a nikdy nevieme, čo sa stane v budúcnosti."

Po zápase dostal Jurgen Klopp samozrejme otázku aj na striedanie Salaha a jeho nespokojné krútenie hlavou.

„Som šťastný, keď vidím chlapcov sklamaných, to nie je problém. Nevidel som to na ňom. Dôvod, prečo som ho vystriedal bol, že vyzeral, ako keby na ňom bolo cítiť tú intenzitu a nechcel som riskovať. To je celé. Je to naozaj zriedkavé a zvyčajne Mo vyzerá prekvapujúco sviežo až do konca. Myslel som, že už nevyzerá čerstvo," cituje nemeckého trénera ESPN.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články