Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tarkovič o návrate Dúbravku: Toto som sa mu snažil vysvetliť

BRATISLAVA - Reprezentačný tréner Tarkovič potešený návratom Dúbravku do brány v Newcastle: Toto som sa mu snažil vysvetliť
Zdroj: 38827
Zdieľajte:

Martin Dúbravka dostal odmenu za vytrvalosť a trpezlivosť. Cez víkend nastúpil po dlhšom čase v základnej zostave Newcastle United v ligovom stretnutí proti Wolves (1:1).

Zaskvel sa v 92. minúte, keď chytil hlavičku zblízka a zachránil pre svoj tím aspoň jeden bod, dôležitý z hľadiska boja "strák" o záchranu.

Návrat Dúbravku prišiel v pravý čas. Už koncom marca štartuje kvalifikačný cyklus na MS 2022 a slovenská reprezentačná jednotka potrebuje nabrať zápasovú prax.

Prečítajte si aj

Hamšík do Slovana? Kmotrík reagoval: Takáto je pravda!

Tarkovič: Toto som sa snažil Dúbravkovi vysvetliť

Dúbravkov comeback potešil reprezentačného trénera Štefana Tarkoviča.

„Martin sa dal do poriadku a situáciu vnímal reálne. Vie, že konkurencia je veľká. Prácou na tréningoch si pýtal pozíciu prvého brankára späť. Tréner ho vypočul. Pre mňa je to veľmi dobré a prospešné info. Verím, že si miesto v bránke udrží a bude zasa pravidelne chytať,“ vyhlásil Tarkovič pre Nový Čas.

„Boli sme v kontakte. Snažil som sa mu vysvetliť, že ani tréner to nemá jednoduché. Kluby musia mať plnohodnotné náhrady, lebo hocikedy môže vypadnúť pre koronu viacero hráčov. Martin to všetko chápal," dodal.

Zostáva len veriť, že si Dúbravka udrží svoju pozíciu v bránke Newcastle a bude pokračovať v kvalitných výkonoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články