Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Novinky z Barcelony: Príchod hviezdneho obrancu v lete a TOTO má byť náhrada za Koemana

BARCELONA - FC Barcelonu čakajú v lete výrazné zmeny
Zdroj: 38788
Zdieľajte:

FC Barcelonu čakajú v lete výrazné zmeny. Blížia sa prezidentské voľby a kandidáti sľubujú rôzne veľké veci. Okrem toho vyprší po sezóne kontrakt Lionelovi Messimu a nie je isté, či legenda na Nou Campe zostane alebo odíde ako voľný hráč.

Eric Garcia posilní Barcelonu v lete

O jeho angažovanie sa Katalánci snažili už pred sezónu, ale zlá finančná situácia bola proti.

V lete však španielsky obranca už prestúpi do Barcelony. Informuje o tom rešpektovaný taliansky novinár a skúsený insider Fabrizio Romano.

Prečítajte si aj

Analýza zápasu AC Milan - AS Rím: Ibrahimovič by udrel dvoch hráčov pred a ôsmich po zápase

Podľa neho Barcelona podpíše dvadsaťročného voľného hráča do roku 2026. Okrem Barcelony o Garciu mali záujem anglický Arsenal a francúzsky PSG.

Eric Garcia sa vráti domov, je absolventom vychýrenej akadémie La Masia. Od roku 2017 pôsobí v Manchesteri City. V tejto sezóne odohral za "mešťanov" len deväť zápasov.

Prečítajte si aj

Podpísanie Ronalda bolo chybou! Juventus hrá horšie s ním, ako bez neho, tvrdí Cassano

Nahradí Arteta Koemana?

Ak Barcelona nezíska titul v Lige majstrov ani v La Lige - čo je dosť pravdepodobná a reálna možnosť - pozícia trénera Ronalda Koemana rozhodne nebude stabilná.

Katalánska rozhlasová stanica RAC1 považuje Mikela Artetu za favorita jedného z prezidentských kandidátov Joana Laportu.

Holandský tréner nie je najpopulárnejšou osobou na Nou Campe. Po víkende stráca Barcelona na vedúce Atlético Madrid päť bodov a Colchoneros majú ešte zápas k dobru.

Je šanca, že Koeman v lete skutočne skončí na lavičke Barcelony a súčasný boss Arsenalu Arteta, ktorý prešiel akadémiou La Masia ako hráč, je možnou náhradou.

38-ročný Arteta zbieral cenné skúsenosti ako asistent Pepa Guardiolu v Manchesteri City predtým, ako sa presunul na Emirates Stadium.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Fabrizio Romano, RAC1

Diskusia

Podobné články