Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Krásna priateľka poslala hviezdu Tottenhamu k vode: Dôvod? Priveľa času trávil hraním Fortnite

LONDÝN - Rozchod hviezdy Tottenhamu! Krásna priateľka ho poslala k vode z kuriózneho dôvodu
Zdroj: 38820
Zdieľajte:

Dele Alli prechádza náročným obdobím. Nielenže toho v tejto sezóne v drese Tottenham Hotspur veľa neodohral, ale navyše sa mu nedarí ani v súkromnom živote.

Priveľa času trávil hraním Fortnite

Rozišla sa s ním krásna priateľka - modelka Ruby Mae. Dôvod? Namiesto spoločných chvíľ uprednostňoval hviezdny futbalista hranie hry Fortnite.

Prominentný pár sa rozišiel po sérii vyhrotených hádok a Ruby Mae sa odsťahovala z jeho 2-miliónového domu (v librách). Informuje o tom britský The Sun.

Podľa tohto zdroja priatelia oboznámení so situáciou uviedli, že Ruby Mae bola "rozhorčená" z nedávneho správania futbalistu vrátane "priveľa času tráveného hraním Fortnite".

Prečítajte si aj

Skvelý príbeh mladého Slováka: Od ročnej pauzy až ku kapitánskej páske v Manchesteri United

„Ich vzťah skončil. Mali turbulentný vzťah. Ruby je smutná, ale teraz sa sústredí sama na seba," prezradil jeden z priateľov pre The Sun.

„Mala dosť povahy Deleho, zbalila si veci a odišla."

Dele Alli a Ruby Mae sa rozišli tesne pred Valentínom.

Modelka, ktorá pracovala pre Dolce and Gabbana či Chanel začala chodiť s hviezdou Spurs v roku 2016. V roku 2018 sa nakrátko rozišli.

Uvidíme, či to tentoraz bude skutočne definitívne, alebo si opäť k sebe nájdu cestu.

Dele Alli nastúpil vo štvrtok v odvetnom 16-finále Európskej ligy doma proti Wolfsbergeru (4:0) a strelil jeden gól. Tréner José Mourinho naznačil v pozápasových vyjadreniach, že ak bude pokračovať v takýchto výkonoch, môže si opäť vybojovať pozíciu v základnej jedenástke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články