Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chelsea sa do toho v lete oprie ešte viac ako vlani! 300 miliónov EUR na nové posily, chce túto superhviezdu

LONDÝN - V lete minula na posily najviac spomedzi všetkých. A toto leto chce Chelsea minúť ešte viac, plánuje získať túto superhviezdu
Zdroj: 38795
Zdieľajte:

Majiteľ londýnskej Chelsea Roman Abramovič je pripravený v lete minúť na nové posily 300 miliónov eur, informuje o tom taliansky tuttomercatoweb.com.

Chelsea chce titul v Lige majstrov a Haalanda

Podľa tohto zdroja je hlavným cieľom majiteľa The Blues v blízkej budúcnosti vyhrať Ligu majstrov a preto je napriek výraznému posilneniu kádra vlani v lete pripravený opäť vytiahnuť poriadny balík.

Prečítajte si aj

Hviezda FC Liverpool možno príde o EURO

Pred aktuálnou sezónou priviedol na Stamford Bridge hviezdy ako Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Thiago Silva, Kai Havertz či Eduard Mendy. Dovedna vyšli posily Chelsea na 247 miliónov eur.

Výraznú časť z plánovaného 300-miliónového balíka by mohol "zhltnúť" nákup dvadsaťročného nórskeho superútočníka Borussie Dortmund Erlinga Haalanda, ktorého sú Londýnčania pripravení získať za každú cenu. Budú však čeliť náročnému konkurenčnému boju, hovorí sa o záujme Realu Madrid či Barcelony.

Abramovič môže snívať svoj sen o triumfe v Lige majstrov aj v aktuálnej sezóne. Po výmene Franka Lamparda, ktorého na lavičke nahradil Thomas Tuchel ešte Chelsea nenašla premožiteľa. V utorňajšom úvodnom osemfinále Ligy majstrov zaskočila lídra španielskej ligy Atlético Madrid na ihrisku ktorého vyhrala po parádnom nožničkovom góle Girouda 1:0.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: tuttomercatoweb.com

Diskusia

Podobné články