Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

"Bratislavská stena" či budúci kapitán. Valjent má výbornú správu, o budúcnosti má jasno

MALLORCA - Martin Valjent má výbornú správu, o svoju budúcnosť sa obávať nemusí
Zdroj: 38793
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Martin Valjent predĺžil s Mallorcou zmluvu do roku 2025.

"El Muro de Bratislava", alebo bratislavská stena - tak ho volajú v Španielsku. Stal sa pilierom klubu. V minulej sezóne patril k najvyťažovanejším hráčom La Ligy.

Valjent predĺžil do roku 2025, fanúšikovia ho vidia ako budúceho kapitána

V aktuálnej sezóne je Mallorca lídrom La Ligy 2 a je na najlepšej ceste vrátiť sa medzi elitu. Inkasovala iba 13 gólov v 26 zápasoch - má najlepšiu defenzívu v súťaži. Valjent má na tom výrazný podiel.

Prečítajte si aj

Fenomén menom Ronaldinho: Po párty spal v aute. Zobudili ho, prišiel do arény, strelil 5 gólov a odišiel

„Návrat do najvyššej súťaže by bol fantastický úspech pre všetkých. Nikde som sa necítil tak milovaný ako na Mallorce. A to je jeden z dôvodov, prečo tu chcem zostať. Milujem tento ostrov, fanúšikov aj klub. To všetko ma núti vždy vydať na ihrisku všetko. Mám rád dlhodobé projekty a tento klub má veľmi jasné predstavy. Každý vynakladá veľké úsilie po všetkých stránkach," vyhlásil Valjent po oznámení podpisu novej zmluvy.

Mallorca mala v zimnom prestupovom období veľký záujem angažovať jeho krajana - gólmana Dominika Greifa zo Slovana. Ten už bol na Mallorce, prešiel zdravotnou prehliadkou, no napokon transfer v hodine dvanástej zrušil slovenský majster, pretože sa mu zranil brankár Šulla. Nie je však vylúčené, že Mallorca v lete opäť vyvinie snahu získať Greifa.

Oznámenie o podpise Valjentovho kontraktu do roku 2025 vyvolalo veľmi pozitívne reakcie medzi fanúšikmi Mallorcy. Jeden z nich na sociálnej sieti twitter napríklad napísal: "Zdvihnite ruku, kto pochybuje, že Martin Valjent bude nakoniec kapitánom tímu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Real Mallorca

Diskusia

Podobné články