Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zachytá si Greif predsa len v budúcej sezóne v La Lige?

MALLORCA - Dominik Greif možno predsa len bude mať v budúcej sezóne možnosť stáť proti hviezdam ako Benzema, Luis Suárez či Messi, ak zostane v Barcelone.
Zdroj: 36805
Zdieľajte:

Dominik Greif sa netají dlhodobo túžbou opustiť Slovan a vyskúšať si zahraničné pôsobenie. V závere zimného prestupového obdobia bol už na dosah prestupu do druholigovej španielskej Mallorcy.

Všetko bolo dohodnuté. Greif opustil sústredenie tímu v Turecku, presunul sa na Mallorcu. Absolvoval lekársku prehliadku a čakalo sa už len na podpis. Slovan však na poslednú chvíľu prestup zrušil. Dôvodom bolo zranenie brankára Michala Šullu.

Mallorca pripúšťa, že sa v lete znova pokúsi získať Greifa

Športový riaditeľ Mallorcy Pablo Ortells netají, že Greif bol ich prestupovým cieľom.

„Je to hráč, ktorého sme chceli dotiahnuť do nášho klubu. Bohužiaľ, nakoniec sa nám nepodarilo nájsť spoločnú reč s klubom. Je futbalistom, ktorý tu nemôže byť s nami iba kvôli tomu, že sme nedokázali dospieť k dohode," cituje vyjadrenie Ortellsa šport.sk.

Športový riaditeľ klubu zároveň pripustil, že Mallorca sa pokúsi angažovať slovenského reprezentanta v letnom prestupovom termíne.

Prečítajte si aj

Zúfalstvo v Liverpoole! Klopp opäť upiera oči s nádejou na Škriniara

„Každé jedno prestupové okno je niečím odlišné. Situácia sa neustále mení. Bol hráčom, ktorého sme takmer získali? Áno, bol. Nedokázali sme sa dohodnúť? To je takisto pravda. Mohol by prísť k nám počas leta? Uvidíme, čo sa stane."

Jednotkou Mallorcy je 35-ročný veterán Manolo Reina, ktorý nastúpil v doterajších všetkých ligových súbojoch a inkasoval najmenej gólov zo všetkých (11).

Dvojkou Mallorcy je odchovanec klubu Miquel Parera, 24-ročnému gólmanovi končí po sezóne kontrakt.

Pre Greifa sa tak otvára možnosť stať sa novou jednotkou Mallorcy. Okrem toho, lídrom zadných radov je jeho krajan Martin Valjent.

Mallorca je po 24 kolách lídrom La Liga 2 a mieri za návratom do najvyššej súťaže. Greif by mal v prípade letného prestupu eventuálne možnosť čeliť hviezdam svetového futbalu ako Luis Suárez, Karim Benzema či Lionel Messi, v prípade, že zostane v Barcelone.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články