Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obavy o Škriniara a Barellu po víťaznom milánskom derby

MILÁNO - Budú opory Interu pripravené na nasledujúci zápas?
Zdroj: 38770
Zdieľajte:

Fanúšikovia Interu Miláno sa obávali o zdravotný stav dvojice opôr Milana Škriniara a Nicolu Barellu. Obaja mali v závere víťazného milánskeho derby zdravotné problémy a zdalo sa, že sú zranení.

Ako sú na tom Škriniar a Barella?

Podľa najnovších správ talianskych médií sa ale v klube o ich stav neobávajú. Barella, ktorého v záverečných minútach vystriedal Arturo Vidal, mal podľa papierovej verzie novín Corriere dello Sport, len kŕče. Panovali obavy zo zranenia zadného stehenného svalu. Informáciu prináša portál sempreinter.com.

Prečítajte si aj

Skvelá správa pre Martina Dúbravku! Balzam na dušu po ťažkých mesiacoch

Ten istý zdroj uvádza, že Škriniar je len doudieraný a má modriny. Takže obe opory Nerazzurri by mali byť trénerovi Antoniovi Contemu k dispozícii na nedeľňajší ligový domáci súboj proti Janovu.

Pre Inter sú pozitívne správy o Škriniarovi a Barellovi veľmi dobré aj z toho dôvodu, že Conte nemôže v nedeľu počítať s oporou Achrafom Hakimim, ktorý v milánskom derby inkasoval piatu žltú kartu v sezóne a bude chýbať.

Inter vyhral v Derby della Madonnina s AC Miláno hladko 3:0 a na čele tabuľky Serie A má práve pred mestským rivalom štvorbodový náskok.

„Teraz máme zápasy s Janovom a Parmou, nemôžeme ich podceniť. Obávam sa ich, pretože práve tam musíme ukázať, že už sme prekročili istý míľnik. Bude to psychicky náročné, ale práve tieto dva zápasy veľa napovedia, ako na tom naozaj sme a čo môžeme dokázať," vyhlásil Conte pre klubový web.

Skutočne bude dôležitý najmä nasledujúci duel s vo forme hrajúcim Janovom, v ktorom musí Inter potvrdiť pozíciu lídra a obhájiť body z milánskeho derby. Janov neprehral v talianskej lige v siedmich zápasoch v rade, pričom štyrikrát z toho bodoval naplno.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Corriere dello Sport, sempreinter.com

Diskusia

Podobné články