Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšíkov odchod z Číny na spadnutie: Všetko sa dorieši budúci týždeň, hovorí jeho agent

PEKING - Marek Hamšík odchádza z Číny! Budúci týždeň by sme mohli spoznať jeho nové pôsobisko, naznačil jeho agent
Zdroj: 36874
Zdieľajte:

Marek Hamšík pravdepodobne opustí Čínu. V Daliane má síce platnú zmluvu do konca roka 2021, ale pri súčasných obmedzeniach súvisiacich s pandémiou koronavírusu by bolo pre neho veľmi komplikované hrať v Číne a zároveň pri nabitom reprezentačnom programe byť k dispozícii národnému tímu.

„Ide hlavne o športovú časť, keďže Marek by mal ísť do Číny, ale bol by v trojtýždňovej karanténe. Začal by tam trénovať, odohral by dva týždne, potom by sa zase vracal za reprezentáciou. Tento kolobeh by bol takmer celý rok, takže uvidíme,“ vyhlásil Hamšíkov agent Juraj Vengloš pre RTVS.

Prečítajte si aj

Analýza zápasu Slávia - Leicester: Taktická bitka všetkých fanúšikov prekvapila

Každému je jasné, že pri takýchto tréningových výpadkoch by sa len ťažko mohol slovenský reprezentačný kapitán udržiavať v optimálnej forme. Tú pritom potrebuje ako soľ. Veď v lete by mal patriť tradične k lídrom slovenského tímu na EURO. Okrem toho sa tento rok hrá aj kvalifikácia na MS 2022.

Už na budúci týždeň by sme mohli spoznať nové Hamšíkovo pôsobisko. Ruská televízia Match TV priniesla informáciu o tom, že sa o slovenského kapitána zaujímajú moskovské kluby CSKA a Lokomotiv.

„Riešime túto situáciu, predpokladám, že niekedy v priebehu budúceho týždňa to bude poriešené. Máme viac variantov, ako túto situáciu vyriešiť, ale v prvom rade sa musíme dohodnúť s čínskym klubom na postupe," dodal Vengloš.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Match TV, RTVS

Diskusia

Podobné články