Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tajná doložka Luisa Suáreza v zmluve: Ak ju využije, má Atlético Madrid problém

MADRID - Na verejnosť prenikla tajná doložka Luisa Suáreza v kontrakte. V prípade jej využitia má Atl.Madrid poriadny problém
Zdroj: 37777
Zdieľajte:

Keď Atlético Madrid a uruguajský útočník Luis Suárez vlani v lete podpisovali dvojročný kontrakt, obe strany stávili množstvo času nad mnohými detailami.

Luis Suárez má možnosť v lete odísť zadarmo

Vo výsledku je v kontrakte zakotvených niekoľko rozličných doložiek - napríklad bonusy za gólové méty, za 15 gólov, za 20 gólov.

No doteraz verejnosť nepoznala doložku v Suárezovej zmluve, ktorá mu umožňuje v lete (po 30. júni) odísť z klubu zadarmo. Informuje o tom Marca.

34-ročný veterán však túto doložku neplánuje využiť, nakoľko je v tíme veľmi spokojný a pochvaľuje si spoluprácu s trénerom Diegom Simeonem. Nedávno pochvalne hovoril do médií o tom, ako Simeone dokáže dvíhať hráčom sebadôveru.

Prečítajte si aj

Analýza zápasu Slávia - Leicester: Taktická bitka všetkých fanúšikov prekvapila

Vidieť to aj na samotnom Suárezovi, ktorý po trpkom konci v Barcelone v drese Atlética viditeľne ožil. So 16 gólmi je lídrom La Ligy a Colchoneros sú dominantným lídrom tabuľky. Čo viac si mohol želať?

Nikto na štadióne Wanda Metropolitano nepochybuje o tom, že Luis Suárez doložku o letnom odchode zadarmo nevyužije.

Pôsobenie Suáreza v Atléticu Madrid je porovnávané k Davidovi Villovi, ktorý v roku 2013 rovnako prišiel z Barcelony a hneď v prvej sezóne vyhral titul v La Lige pod taktovkou Simeoneho.

No Villa nevyužil kompletné tri roky zmluvy a Atl.Madrid opustil predčasne, presunul sa do MLS, kde obliekal dres New York City.

Fanúšikovia Atlética veria, že so Suárezom to dopadne inak.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články