Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Koeman: Bolo by lepšie, keby Luis Suárez prestúpil do Juventusu

BARCELONA - Nechcel ho v tíme a teraz je kráľom La Ligy. Čo hovorí Koeman spätne na rozhodnutie nechať odísť Luisa Suáreza?
Zdroj: 37777
Zdieľajte:

Ako obrovská chyba sa v polovici sezóny ukazuje rozhodnutie trénera Ronalda Koemana a vedenia FC Barcelona nechať pred sezónou odísť Luisa Suáreza zadarmo do konkurenčného Atlética Madrid.

Bolo by lepšie, keby Suárez odišiel do Juventusu

„Je to súčasť práce. Keď som prišiel do Barcelony, mali sme na túto vec názor a potom sme sa rozhodli," vrátil sa do predsezónneho obdobia Koeman.

Prečítajte si aj

Budúci kapitán! Klopp o novej hviezdnej posile Liverpoolu

„Samozrejme, bolo by lepšie, keby Suárez prestúpil do Juventusu a nie do Atlética, pretože je stále v španielskej lige."

Atlético Madrid je lídrom La Ligy o 10 bodov pred druhou Barcelonou a to odohralo ešte o zápas menej. Uruguajský útočník je so 14 gólmi kráľom strelcov. O dva presné zásahy menej má na konte hviezda Barcelony a Suárezov kamarát Lionel Messi.

„Bolo to nesmierne ťažké rozhodnutie, ale museli sme ho urobiť z úcty k hráčovi. Myslím, že to bolo veľmi dôležité. A stále si stojím za našimi rozhodnutiami," cituje Koemana The Athletic.

Luis Suárez bol pred sezónou veľmi blízko presunu do Juventusu Turín. Všetko bolo dohodnuté, jeho transfer napokon zlyhal na skúškach z taliančiny, pri ktorých mal vedieť o otázkach vopred a talianska polícia začala vyšetrovať tento podvod.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články