Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zidane má o ďalšom pôsobisku jasno: Je to mojím cieľom!

MADRID - Po sezóne sa s ním má Real Madrid rozlúčiť.
Zdroj: 34892
Zdieľajte:

Španielske médiá pred časom priniesli informácie o tom, že Zinedine Zidane by mal po sezóne skončiť na lavičke Realu Madrid.

Čo je na tom pravdy nevedno, ale isté je, že o ďalšie pôsobenie sa nemusí vôbec obávať. Vyzerá to na jeho presun na lavičku francúzskej reprezentácie, kde by mal nahradiť Didiera Deschampsa.

Zidane mieri na lavičku Francúzska?

Tomu by sa určite potešil francúzsky útočník Karim Benzema, ktorý je miláčikom Zidana v Reale a pod Deschampsom, s ktorým mal v minulosti spor, v národnom tíme nehráva.

Prezident Francúzskej futbalovej federácie Noel Le Graet vyhlásil, že Zidane bude prvý, s kým sa stretne, keď Didier Deschamps skončí vo svojej funkcii.

„Ak sa Deschamps rozhodne odísť, prvý s kým sa stretnem bude Zidane," povedal otvorene Le Graet pre RTL.

„Mám veľmi dobrý osobný vzťah so Zidanom," dodal.

Prečítajte si aj

VIDEO Jasný ofsajd! Klopp zúril na VAR a chválil Alissona: Odchytal super zápas

Deschamps má platnú zmluvu s Francúzskom do roku 2022, rovnako ako Zidane v Reale Madrid.

Aj samotný Deschamps sa predtým nechal počuť, že je logické uvažovať o tom, že Zidane ho jedného dňa nahradí na lavičke národného tímu.

Zidane na predzápasovej tlačovej konferencii pred súbojom s Valenciou nevylúčil svoje budúce pôsobenie pri francúzskej reprezentácii.

„Uvidíme, mysľou som tu. Som v Madride a užívam si každý deň. Mám vášeň pre futbal. Nikdy neviete, čo vás čaká v budúcnosti. Môj vzťah s pánom Le Graetom je dlhý, od roku 1998," cituje Zidana španielska Marca.

„Národný tím je cieľom, ako som povedal, odkedy som začal pred desiatimi rokmi trénovať, no teraz som tu," dodal rešpektovaný tréner.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: RTL, Marca

Diskusia

Podobné články