Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Jasný ofsajd! Klopp zúril na VAR a chválil Alissona: Odchytal super zápas

LEICESTER - Kloppove vyjadrenia nikdy nenudia
Zdroj: 38539
Zdieľajte:

FC Liverpool pokračuje v kríze. Prehral na pôde Leicesteru 1:3. V 67. minúte pritom Mo Salah poslal hostí do vedenia. V rozpätí siedmich minút však The Reds trikrát inkasovali a bolo po zápase.

Vyrovnávajúci gól nemal platiť, tvrdí Klopp

Víťazný obrat odštartoval gól Jamesa Maddisona, ktorému predchádzala ofsajdová situácia a podľa trénera "červených" Jurgena Kloppa nemal platiť.

„Dostali sme gól, ktorý je skutočne ťažké prijať, VAR priniesol zlomový moment zápasu," hovoril Klopp po zápase pre BT Sport.

„Videl som to a keď zastavíte situáciu vyzerá to ako jasný ofsajd - to je všetko."

„Druhý gól bol nedorozumením. Hovorili sme, že si potrebujú na seba zvyknúť. Boli v pohode 75 minút, bol to naozaj dobrý zápas."

„Na ihrisku sme boli jasne dominantnou stranou. Mali sme šance a potom sme inkasovali dva góly."

Prečítajte si aj

Arsenal v lete pripravený zaplatiť 23 miliónov EUR za hviezdneho tínedžera

Alisson odchytal super zápas, tvrdí tréner napriek hrubej chybe

Brazílsky brankár Alisson zažil ďalší nevydarený zápas. Naposledy proti Manchesteru City školáckymi chybami daroval súperovi dva góly. Tentoraz spravil jednu hrubú chybu.

V 81. minúte po jeho zaváhaní pohodlne do prázdnej bránky skóroval Jamie Vardy a bol to napokon víťazný gól stretnutia. Napriek ďalšej chybe Alissona ho Jurgen Klopp chválil.

„V tej chvíli sme boli príliš otvorení a to nie je v poriadku. Alisson odohral super zápas a v tej chvíli keď vybehol, nepočul som ho kričať."

„Zlomovým bodom bol prvý gól. Priveľa sme zmenili po jednom góle, to je kritika na nás. Nereagovali sme dobre," hodnotil Klopp.

The Reds prvýkrát pod Kloppovou taktovkou prehrali v Premier League trikrát v rade. Navyše zraneniami decimovaný tím prišiel o ďalšiu oporu, tentoraz sa zranil James Milner.

FC Liverpool začína strácať pôdu pod nohami. Pre obhajcu titulu začína byť v ohrození už samotná účasť v Lige majstrov. Kloppov tím sa síce drží na postupovej štvrtej pozícii. Ale Chelsea a West Ham strácajú zhodne jeden bod, pričom majú jeden duel k dobru.

Navyše je tu ešte Everton, ktorý na Liverpool stráca síce tri body, no odohral o tri zápasy menej!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, BT Sport

Diskusia

Podobné články