Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pochettino: Zotavovanie Neymara v Brazílii? Neprichádza do úvahy

PARÍŽ - Neymar sa zranil, chýbať bude mesiac. Zotavovanie v Brazílii? Neprichádza do úvahy, vyhlásil Pochettino
Zdroj: 38246
Zdieľajte:

Francúzsky futbalový klub Paríž St. Germain ešte nevypracoval rehabilitačný plán pre Neymara, ale podľa trénera Mauricia Pochettina sa nepočíta s jeho liečbou v Brazílii. Dvadsaťdeväťročný útočník utrpel svalové zranenie v stredajšom zápase Francúzskeho pohára, vyšetrenia odhalili trhlinu v priťahovači a mimo hry bude do štyroch týždňov.

Parížanov čaká na budúci týždeň úvodné stretnutie osemfinále Ligy majstrov s FC Barcelona, zatiaľ nie je isté, či Neymar stihne aspoň odvetu 10. marca. "Snažíme sa nájsť riešenie, aby bol čo najskôr fit. Nikto však nepočíta s rekonvalescenciou v Brazílii, nechce to klub ani samotný hráč," citovala Pochettina agentúra AP.

Prečítajte si aj

VIDEO Škvrna na historickom triumfe Bayernu! Pavardov víťazý gól NEMAL platiť

Neymar bude tímu chýbať v tejto fáze súťaže už tretíkrát v priebehu štyroch sezón. Vlani, aj vďaka jeho líderskému prínosu vo vyraďovacej fáze, dokráčal PSG až do finále. "Môžem o ňom povedať, že je veľký profesionál, ktorý viackrát prejavil oddanosť tímu. Za 40 dní našej spolupráce ukázal svoje ľudské i športové kvality," povedal Pochettino.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články