Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

3 mená na zozname želaní Manchesteru United

MANCHESTER - Toto sú tri mená na zozname želaní trénera Man Utd Ole Gunnara Solskjaera
Zdroj: 32603
Zdieľajte:

Jadon Sancho

Manchester United má o hviezdu Dortmundu dlhodobý záujem. Vedenie Red Devils ale čaká na zníženie ceny. Skúsi to znova v lete, prestupové diskusie otvorí ponukou okolo 50 miliónov libier. Informuje o tom Eurosport. Vlani v lete Borussia žiadala za svoj klenot viac ako 100 miliónov libier. Kvôli finančným dopadom pandémie koronavírusu ale ceny na hráčskom trhu išli vo všeobecnosti nadol. Ak sa Dortmundu nepodarí zaistiť si Ligu majstrov, bude mať klub problém udržať aj hviezdneho Erlinga Haalanda.

Tyrone Mings

Manchester United potrebuje posilniť stred obrany. Tréner Solskjaer sa obzerá po vhodnom partnerovi do stopérskej dvojice ku kapitánovi Harry Maguireovi. Hviezda Aston Villy Tyrone Mings je jedným z jeho želaní. Informuje o tom ESPN. V súvislosti s posilou do stredu obrany je Man Utd spájaný aj s Raphaelom Varaneom z Realu Madrid či Dayotom Upamecanom z Lipska.

Prečítajte si aj

Nastúpi "ukradnutá" hviezda La Masie proti Barcelone? Pred pár dňami debutoval za PSG

David Carmo

Ďalšie nečakané meno na zozname želaní Manchesteru United. Potenciálna posila do stredu obrany. Hviezda portugalskej Bragy má podľa Transfermarkt hodnotu 8,5 milióna eur. Bola by to teda jedna z lacnejších alternatív na posilnenie stredu obrany.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ESPN, Eurosport

Diskusia

Podobné články