Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hľadá sa nový stopér k Maguireovi! 5 najpravdepodobnejších posíl a podľa kurzov je TOTO jasný favorit

MANCHESTER - Manchester United hľadá nového stredného obrancu k Harrymu Maguireovi. Toto je 5 najhorúcejších adeptov a podľa kurzov je tento z nich najväčší favorit
Zdroj: 34519
Zdieľajte:

Manchester United potrebuje urgentne posilu do stredu obrany. Na Old Trafforde hľadajú vhodného partnera ku kapitánovi Harrymu Maguireovi.

Man Utd hľadá partnera k Maguireovi, Konate top favorit

Stávková spoločnosť Coral uvádza týchto päť najpravdepodobnejších kandidátov. Najväčším favoritom podľa jej kurzov je Ibrahima Konate (4/5).

Konate tvorí s Dayotom Upamecanom srdce defenzívy RB Lipsko a podľa The Independent je najhorúcejším kandidátom na miesto vedľa Maguirea v strede obrany United. 21-ročný Konate odohral v Bundeslige 86 zápasov. V júli 2017 prišiel do Lipska z francúzskeho Sochaux. Jeho situáciu monitorujú v Anglicku aj Liverpool a Chelsea.

Raphael Varane s kurzom 13/8 je druhým najväčším favoritom. V lete 2022 mu vyprší kontrakt s Realom Madrid. Zo Španielska prichádzajú správy o tom, že 27-ročný majster sveta by rád privítal zmenu. Marca tvrdí, že Real bude toto leto hľadať vhodného záujemcu, aby Varana predal a nestratil ho budúci rok zadarmo.

Prečítajte si aj

VIDEO Šláger v Taliansku v tieni kontroverzie: Conte ukázal prezidentovi Juventusu vztýčený prostredník

David Alaba (5/2) - Jeden z najhorúcejších artiklov na prestupovom trhu v lete 2021. 28-ročný rakúsky reprezentant vyhral s Bavormi deväť bundesligových titulov. Je drahý, zarába 400 tisíc libier týždenne a nie každý si jeho služby môže dovoliť. Údajne aj z Mníchova odchádza preto, lebo sa s klubom nedohodol na peniazoch. PSG, Real Madrid a Juventus údajne tiež javia o neho záujem.

Kalidou Koulibaly (3/1) - Zníži Neapol konečne svoje požiadavky na Koulibalyho? Majiteľ klubu Aurelio De Laurentiis opakovane odmieta ponuky na svoju oporu zadných radov. Kontrakt má do júna 2023.

Ben White (7/2) - Výborne hrá na pozícii stredného obrancu aj defenzívneho stredopoliara. Jeho kvalitné výkony si vypýtali pozornosť top európskych klubov, spomína sa Liverpool, Manchester City či AC Miláno.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články