Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vedeli ste? Petr Čech pred finále Ligy majstrov 2012 OSEM hodín študoval penalty Bayernu, oplatilo sa

LONDÝN - OSEM hodín študoval Petr Čech penalty Bayernu pred finále Ligy majstrov v roku 2012. Oplatilo sa
Zdroj: 37723
Zdieľajte:

Český brankár Petr Čech odhalil, že pred finále Ligy majstrov v roku 2012 medzi Chelsea a Bayernom strávil osem hodín štúdiom pokutových kopov strelcov Bavorov.

The Blues sa podaril famózny zvrat, aj vďaka Čechovi napokon zdvihli trofej nad hlavu. V 83. minúte Thomas Muller poslal Bayern do vedenia. V 88. minúte Didier Drogba vyrovnal a zaistil pre "modrých" predĺženie.

Čech pred osudným finále LM osem hodín sledoval penalty Bayernu

V 95. minúte prišla veľká chvíľa Petra Čecha, keď zneškodnil pokutový kop Arjena Robbena.

Bavori v rozstrele premenili prvé tri pokusy, no Čech sa vyznamenal pri štvrtom a piatom pokuse, vychytal Ivicu Oliča aj Bastiana Schweinsteigera.

Petr Čech pred spomínaným finále sledoval zostrih všetkých pokutových kopov všetkých hráčov Bayernu za posledných päť rokov.

„Video pokutových kopov Bayernu trvalo dve hodiny a 43 minút. Každý možný hráč strieľal penalty," spomínala brankárska legenda pre COPA90.

Prečítajte si aj

VIDEO Neverím! Rozhodca sa neubránil smiechu, Ronaldo si chcel na jeho hodinkách skontrolovať gól

„Zápas sa hral v roku 2012 a mali sme každú penaltu každého hráča v zostave od roku 2007."

„Robili sme to v skupine brankárov. Bol som tam ja, Hilario, Ross Turnbull a tiež Jamal Blackman. Každý z nás mal video, každý z nás si to pozrel a robil poznámky a učil sa veci, ktoré sme sa dozvedeli o všetkých strelcoch."

„Potom, keď sa blížil zápas, sme mali stretnutie, kde sme všetci spolu sedeli, všetci so svojimi poznámkami a porovnávali sme, čo sme mali na papieri a potom sme to sledovali znova."

„Videl som to trikrát, takže to bolo pravdepodobne viac ako sedem hodín. Samozrejme, potom to zjavne pomohlo. Mohla to byť náhoda, no po pozretí všetkých týchto vidí sa mi nezdá, že by išlo o náhodu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: COPA90

Diskusia

Podobné články